Aktuálne 5.7.2024

Klub | Úvodné kolá odohráme v azyle

Z dôvodu zmeny licenčných podmienok pre štart v nasledujúcom ročníku Niké ligy odštartovali na Štadióne Sihoť práce na výmene umelej trávnatej plochy za prírodnú trávu. Rekonštrukcia hracej plochy odštartovala začiatkom júna a do prvého ligového kola nebude ihrisko k dispozícii. Z tohto dôvodu klub využije s najväčšou pravdepodobnosťou opäť raz zázemie štadióna v Myjave, kde odohrá prvé dve domáce ligové stretnutia.
Rekonštrukcia trávnika je v rozhodujúcej miere financovaná prostredníctvom Fondu na podporu športu (FNPŠ). Práve nevyhnutné procesy na získanie zdrojov posunuli termín dokončenia. Z tohto dôvodu už spomenuté domáce stretnutia proti FC Košice (2. kolo, 3. augusta) a proti MFK Dukla Banská Bystrica (4. kolo, 17. augusta) nebudeme môcť hrať na Sihoti. Zápas 6. kola proti FC DAC 1904 Dunajská Streda však s určitosťou odohráme na domácom trávniku a to v pôvodnom alebo náhradnom termíne, v závislosti od prác na výmene.

„Robíme všetko, čo je v našich silách. Rovnako ako výstavbu štadióna aj tento projekt chceme zvládnuť najlepšie, ako je v našich možnostiach. Práce prebiehajú a klub v spolupráci s dodávateľskou spoločnosťou urobí všetko, aby trávnik bol na zápasy hrané od septembra plnohodnotne pripravený. Týka sa to aj predkola mládežníckej Youth League, kde sa predstaví náš tím do devätnásť rokov. Už teraz sa na to veľmi tešíme. Sme presvedčení, že vytvoríte pre našich chlapcov neopakovateľnú atmosféru,“ povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a pokračoval: „Aj touto cestou vás chcem opätovne požiadať o trpezlivosť. Taktiež o podporu pri zakúpení celoročnej permanentky alebo vstupeniek na zápasy počas nadchádzajúcej sezóny. Veríme, že narastajúca fanúšikovská podpora AS Trenčín bude naďalej na vzostupe. Teší nás postupný návrat nielen Trenčanov, ale aj ľudí z blízkeho alebo vzdialenejšieho okolia na tribúny. Uvedomujeme si komplikovanosť uplynulých rokov, no o to viac si vážime každého z vás. Klub spoločne posúvame vpred aj vďake vašej energii.“

Veríme, že spolu sa opäť posunieme vpred. Len spoločne budeme silnejší nielen v nadchádzajúcej sezóne, ale aj pri prezentácií nášho štadióna a mesta v rámci organizácie Majstrovstiev Európy U21 a mládežníckej UEFA Youth League.

Ďakujeme za podporu.

Autor: astn
Rozpis zápasov
3:0 Olomouc
Prípravný, 3.7.2024
SK Sigma Olomouc - AS Trenčín
17:30 Bánovce nad Bebravou
Prípravný, 10.7.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.7.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca máj

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

ASTV 8.7.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov mesiaca máj

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety gól mesiaca. Pozrite si päť...

Fanúšikovia 6.7.2023

Fanúšikovia | Začal sa predaj permanentiek, nová sezóna, nové benefity

AS Trenčín spustil predaj permanentiek na novú sezónu 2024/2025. Tá...

A-tím 4.7.2024

Klub | Niké ligu čaká vzrušujúca jazda s Cuprou a Todosom

Do novej sezóny 2024/2025 vstúpi Niké liga s novým automobilovým partnerom....

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa