A-tím 4.7.2024

Klub | Niké ligu čaká vzrušujúca jazda s Cuprou a Todosom

Do novej sezóny 2024/2025 vstúpi Niké liga s novým automobilovým partnerom. Spolupráca Niké ligy so spoločnosťami CUPRA a Todos zahŕňa najbližšie 3 sezóny.

CUPRA sa predstavila automobilovému svetu v roku 2018 ako mladá, ambiciózna značka športových áut, ktorú reprezentuje dravosť a drzosť. Presne ako aj Niké liga. Plná mladých, dravých hráčov, ktorí sa chcú v každom zápase so zdravou športovou drzosťou predviesť v najlepšom svetle a podať najlepší výkon. Naša liga patrila v uplynulej sezóne podľa hodnotenia CIES Football Observatory medzi tucet najmladších národných súťaží spomedzi 53 líg z celého sveta. Spolupráca so značkou CUPRA, ktorá disponuje podobnými vlastnosťami a zdieľa rovnaké hodnoty, sa preto javí ako prirodzená.

„CUPRA je mladá, ambiciózna značka a Todos sa stal jedným z autorizovaných predajcov tejto značky. So spoločnosťou Todos sme spolupracovali na viacerých eventových projektoch, a keď prišla možnosť prehĺbiť našu spoluprácu, tak sme to len privítali. CUPRU vnímame ako dynamickú značku, s ktorou ide o prirodzené spojenie. Naše partnerstvo štartujeme postupne, s cieľom presvedčiť, že Niké liga je zaujímavým partnerom. Vzájomnú spoluprácu chceme odprezentovať v modernom a svižnom trende,“ povedal Ivan Kozák, prezident Únie ligových klubov.

„Značka CUPRA je najmladšia európska automobilová značka s raketovým nástupom. Patrí k najrýchlejšie rastúcim značkám na európskom trhu. Tento rok uvedieme na trh 4 nové modely Leon, Formentor, Tavascan a koncom roka našu vlajkovú loď CUPRA Terramar. Charakterizuje nás športový, dynamický, netradičný dizajn v spojení so špičkovými technológiami, vysokým výkonom a nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Radi sa spájame s hodnotovo podobnými športmi a veríme, že každý športovec si jazdu v CUPRE skutočne užije,“ uviedol Matej Macháček, riaditeľ značky CUPRA Slovensko.

Zo spolupráce budú ťažiť predovšetkým kluby Niké ligy. Do väčšiny z nich CUPRA v spolupráci s autorizovaným predajcom Todos ešte pred začiatkom ligovej sezóny 2024/2025 distribuuje dovedna 20 áut. Zástupcovia klubov si vozidlá osobne vyzdvihnú u partnera Todos.

„Sme radi, že sme sa mohli stať partnermi a súčasťou tohto projektu, ktorý je postavený na vzájomnom porozumení, podpore a korektných vzťahoch. Prepojenie mladej generácie futbalistov s mladou dynamickou značkou CUPRA sa nedalo odmietnuť. CUPRA je značka produkujúca vozidlá plné emócií, vášne a zážitkov z jazdy. Držíme palce všetkým klubom Niké ligy, aby sa im v nasledujúcej sezóne darilo a dúfame, že im v tom budú pomáhať aj zážitky z jazdy s vozidlami CUPRA. A pozývame všetkých fanúšikov futbalu, a nielen ich, ochutnať atmosféru a štýl tejto mladej značky v novej CUPRA GARAGE, v priestoroch prevádzky Todos Panónska,“ povedal Peter Vojtko, konateľ spoločnosti Todos, dlhodobého partnera Niké ligy.

Vďaka novej spolupráci s automobilovým partnerom budú môcť ľudia vidieť a zažiť značku CUPRA v kluboch Niké ligy aj prostredníctvom rôznych projektov, či súťaží. Nech táto spoločná jazda stojí za to! 

Autor: astn
Rozpis zápasov
3:0 Olomouc
Prípravný, 3.7.2024
SK Sigma Olomouc - AS Trenčín
17:30 Bánovce nad Bebravou
Prípravný, 10.7.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.7.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca máj

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

ASTV 8.7.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov mesiaca máj

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety gól mesiaca. Pozrite si päť...

Fanúšikovia 6.7.2023

Fanúšikovia | Začal sa predaj permanentiek, nová sezóna, nové benefity

AS Trenčín spustil predaj permanentiek na novú sezónu 2024/2025. Tá...

Aktuálne 5.7.2024

Klub | Úvodné kolá odohráme v azyle

Z dôvodu zmeny licenčných podmienok pre štart v nasledujúcom ročníku Niké ligy odštartovali na Štadióne...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa