A-tím 26.8.2024

Gajdoš | Mohol to byť úplne iný zápas...

Tím trénera Iliju Stolicu zaznamenal na ihrisku pod Dubňom druhú prehru v sezóne. Vývoj zápasu proti MŠK Žilina významne ovplyvnila udalosť z 38. minúty. Artur Gajdoš zasiahol do tváre Adriána Kaprálika a rozhodca po niekoľkých minútach nášho tvorcu hry vylúčil.

„Veľmi dobré pocity nemám. Sme veľmi sklamaní. Do zápasu sme nevstúpili dobre. Z prvej nebezpečnej akcie sa nám však podarilo skórovať. Náš výkon sa pozdvihol. Zabrzdila nás moja červená karta. Veľmi ma to mrzí kvôli spoluhráčom i fanúšikom,“ ťažko hľadal slová ešte dva dni po zápase Artur Gajdoš.

Gajdoš mal na kľúčový moment veľmi ťažké srdce. „Viedol som si loptu a hráč sa ku mne zozadu približoval. Ruky som mal v prirodzenom pohybe a neúmyselne som ho trafil do brady. Rozhodca sa pri ňom po dvoch minútach pristavil a uvidel mu ranu na brade. Následne mi oznámil, že musí vytiahnuť červenú…“

Náš tím si je vedomý, že náš výkon z prvého dejstva nemal ideálne parametre. V úvodnej dvadsaťpäťminútovke sme nevedeli reagovať na vírivý pohyb a pressing žilinských hráčov. Vstreleným gólom sme však súpera dokonale zaskočili. „ Vieme, že úvod zápasu sme vôbec nezachytili. V minulosti sme však napriek kontrole hry inkasovali góly my. Teraz to bol opačný prípad. Škoda, že sme do polčasu neudržali vedenie. Mohol to však byť úplne iný zápas,“ uzavrel mladý stredopoliar.
Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 8. kolo, 21.9.2024
KFC Komárno - AS Trenčín
18:00
NIKÉ LIGA, 9. kolo, 28.9.2024
AS Trenčín - FK Železiarne Podbrezová
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 26.9.2024

Klub | Multikulturizmus ako hlavná téma medzinárodnej besedy

Začiatkom týždňa sa na Štadióne Sihoť v Trenčíne uskutočnila zaujímavá a...

Fotogalérie 26.9.2024

Fotogaléria | Zápas Slovnaft Cupu proti AFC Nové Mesto nad Váhom

Fotogaléria z 3. kola Slovnaft Cupu proti AFC Nové Mesto nad Váhom (0:2).

ASTV 26.9.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC DAC 1904 Dunajská Streda

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC DAC 1904...

A-tím 26.9.2024

Skovajsa | Veríme, že aj toto víťazstvo nás nakopne

V 3. kole Slovnaft Cupu sme zdolali AFC Nové Mesto nad Váhom. V prvom polčase sme pritom...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota