ASTV 14.10.2022

Bainovič | Musíme nadviazať na výkon proti Slovanu

Zverencov trénera Mariana Zimena čaká tento víkend 14. kolo Fortuna ligy. Pod Čákovým hradom privítame nováčika aktuálneho ročníka MFK Skalica. Úvodný hvizd stretnutia zaznie z píšťalky hlavného rozhodcu Michala Očenáša v sobotu o 18.00 h.

Tím zo Záhoria sa aktuálne nachádza na desiatej priečke tabuľky so ziskom dvanástich bodov a trojbodovým mankom na naše AS. V doposiaľ trinástich odohratých kolách sa zverenci trénera Juraja Jarábeka z výhry tešili len dvakrát, keď uchmatli body Žiline a práve nášmu mužstvu. Okrem toho majú na konte päť prehier a šesť remíz. Body si delili aj s poprednými tímami tabuľky ako Trnava, Dunajská Streda a Podbrezová. V poslednom odohratom stretnutí inkasovali už v úvode stretnutia a napokon podľahli na domácom trávniku Zlatým Moravciam 0:2. Skaličania si držia nepriaznivé prvenstvo v počte strelených gólov spomedzi všetkých tímov ligy. Loptu sa im za chrbát brankárov podarilo dostať len deväťkrát.

Tím okolo kapitána Filipa Bainoviča sa po deklasovaní úradujúceho majstra z Bratislavy nachádza na ôsmej priečke tabuľky so ziskom pätnástich bodov. So Skalicou sme si v aktuálnom ročníku zmerali sily iba raz. Tak ako sme už spomenuli, nováčikovi sme už v úvode sezóny podľahli 0:2. Veríme, že náš tím potvrdí streleckú formu a zopakuje trojbodový zisk z predošlého stretnutia.

Autor: astv
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce...

ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa