Aktuality - archiv 8.5.2010

AS Trenčín víťazom skupiny, v semifinále proti Ajaxu

Salinas dvoma gólmi prispel k remíze s Rotterdamom.

Trenčanom sa na turnaji Breukelen cup darí. V skupine nazbierali sedem bodov a z prvého miesta postúpili do semifinále. V nedeľu na pravé poludnie nastúpia proti Ajaxu Amsterdam. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria AZ Alkmaar a Vitesse Arnhem.

Sparta Rotterdam – AS Trenčín 3:3 (0:1)
Góly: 17. a 46. Salinas, 50. Depetris
ŽK: 21. Báez, 40. Salinas, 41. Godál
AS: Rožník – Godál, Kleščík, Peciar, da Silva – Báez, Štefánik (31. Kubík) – Mazán (45. Malec), Salinas, Hlohovský – Adi (39. Depetris)

Už v 8. min horelo pred bránou Sparty. Štefánikov center umiestnil Salinas do brvna. Ďalšia pekná akcia sa zrodila v 17. min. Kleščík vyslal perfektný pas Mazánovi, ten sa uvoľnil v súboji jeden proti jednému, prihral Salinasovi, ktorého strela z 25 metrov doplachtila až do brány - 0:1. V závere prvého dejstva sa predral Hlohovský až do pokutového územia Rotterdamu, jeho strelu brankár pohotovo kryl. V 32. min stratil v obrane loptu da Silva. Chybu Holanďania využili. Ich prvú strelu ešte Rožník vyrazil, ale na následnú dorážku už nedosiahol. O odpoveď sa pokúsil Salinas, jeho projektil z takmer 25 metrov ale brankár skontroloval. V 41. min rozohrávala Sparta nepriamy kop, center do pokutového územia usmernil jeden z ofenzívnych hráčov do brány 1:2. Už o minútu neskôr sa po podobnej akcii tešili domáci z ďalšieho gólu. Po voleji do odkrytej brány vyhrávali už 3:1. V 46. min zdvihol bojovú zástavu AS Salinas. Prudkým volejom znížil na rozdiel jediného gólu. Vyrovnanie prišlo v absolútnom závere duelu. Kleščík vyslal dlhý pas na Maleca, vysoký hrot predĺžil hlavou loptu Depetrisovi. Argentínsky útočník z voleja pohotovo vyrovnal na 3:3.

FC Utrecht – AS Trenčín 0:1 (0:0)
Gól: 35. Depetris
AS: Rožník – Godál, Kleščík, Peciar, Valla – Báez, Štefánik – Hlohovský (46. Mazán), Salinas, Kubík – Depetris (50. Malec)

V 5. min sa dostali do šance domáci, technická strela jedného z útočiacich hráčov skončila na bočnej sieti Rožníkovej brány. Na opačnej strane sa po nepriamom kope zastreľoval Štefánik, netrafil však medzi žrde. V 8. min sa rútil osamotený hráč Utrechtu na Rožníka, v poslednej chvíli ho zastavil perfektnou vkĺzačkou Peciar. V 12. min vyslal jeden zo svojich superpasov Kleščík, Kubík ale mieril vedľa. Ďalšie šance AS nepremenili Depetris ani Salinas. Rozhodujúci okamih stretnutia priniesla 35. min. Štefánikov center usmernil do siete súpera Depetris. Obaja súperi si potom ešte vypracovali niekoľko šancí, skóre sa však nemenilo.

 

Autor: db, ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa