Aktuality - archiv 3.9.2009

V príprave vysoká prehra na Záhorí

FK Senica - AS Trenčín 7:1 (5:1).

Trenčanom prípravný duel proti Senici, hraný na jej tréningovom ihrisku v Rybkách, veľa radosti nepriniesol. Vyrovnaný zápas sa hral iba úvodných tridsať minút. Po Faldynovom góle v 32. min, ktorým zvýšil na 3:1 pre účastníka Corgoň ligy, sa strentutie zmenilo na jednoznačnú záležitosť domácich.

V 7. min nacentroval Piroška zo štandardnej situácie do šestnástky AS. V neprehľadnej situácii sa Števko ocitol na zemi a rozhodca odpískal pokutový kop. Velický ho prudkou strelou od brvna do brány premenil. V 16. min Faldyna vysunul Števka, strela bývalého Ružomberčana mierila vedľa. V 21. min rozohral Horváth rohový kop, Godál v ťažkej pozícii prudko hlavičkoval, domáci brankár loptu vyrazil. O niekoľko sekúnd neskôr, po faule na Knappa, rozohral Horváth ďalšiu štandardku. Na hranici pokutového územia našiel voľného Depetrisa, ktorý presnou strelou vyrovnal. Vzápätí Mazán uvoľnil Čögleya, dvadsaťjedenročný pravák strieľal vedľa. V 26. min ponúkol Faldyna centrom príležitosť Sambovi, po jeho voleji z uhla sa Záhoráci opäť ujali vedenia - 2:1. Po polhodine hry vybojoval Čögley loptu pre Depetrisa, strelu argentínskeho kanoniera ale Fišan vytlačil mimo. Od tohto momentu patril zápas Seničanom. Na 3:1 zvýšil po Belákovej prihrávke Faldyna. Ďalší gól pridal po Piroškovom pase Števko. Prvopolčasový účet uzavrel v predposlednej minúte šikovným priťuknutím Belák.

Po zmene strán triafali do siete iba domáci. Sambov center usmernil do bránky v 75. min Argun. Záverečné slovo patrilo Hejčíkovi, ktorý v 89. min zavŕšil vysokú výhru Senice. Zo strany AS bola pozitívom premiéra Jorgeho Salinasa. Paraguajský mladík ukázal počas 30 minút na ihrisku niekoľko sľubných ťahov. Viac informácii o talentovanom ľavom záložníkovi prinesieme na stránke klubu v najbližších dňoch.

FK Senica - AS Trenčín 7:1 (5:1)

Góly: 8. Velický (11 m), 26. Samb, 32. Faldyna, 41. Števko, 44. Belák, 77. Argun, 89. Hejčík – 22. Depetris

AS: Volešák (46. Rožník) – Godál (43. Bizub), Ševela, Peciar (70. Marušinec), Valla – Čögley (46. Hlohovský), Mazán (60. Salinas), Knapp, Čirik, Horváth – Depetris (60. Adi)

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa