Zápasy - archiv 1.9.2007

Remízu s Dubnicou zachránil Mičenec z penalty

Remíza proti ZTS Dubnica a zisk bodu znamená posun z poslednej priečky ligovej tabuľky.

Domáca remíza proti ZTS Dubnica a zisk bodu znamená posun AS z poslednej priečky ligovej tabuľky. Trenčania museli dvakrát doťahovať vedenie súpera, keď najskôr vyrovnal exportnou strelou Godál a tesne pred koncom duelu bol úspešným exekútorom pokutového kopu Mičenec.

V podpriemernom ligovom zápase predviedli oba tímy iba minimum futbalovej krásy. Až v 35. minúte sa jedno z mužstiev dostalo do vážnejšej situácie pred bránkou svojho súpera, keď Dubničan Seye vysunul Kišku, ale gólovú strelu brankár Hodál reflexívne kryl. Trenčania pohrozili prvý raz až v poslednej minúte I. polčasu, Jašurekova strela spoza šestnástky však išla vedľa.

V 59. minúte si dobre spracoval loptu medzi trenčianskymi obrancami útočník Seye a Hodál už nestihol vybehnúť - 0:1. O desať minút neskôr zakončil individuálnu akciu nádhernou strelou Godál a vyrovnal na 1:1. V 75. minúte však hostia išli opäť do vedenia, keď obrana Trenčína zaspala. Kiška si spracoval dlhý pas J. Zápotoku a pohodlne skóroval - 1:2. Domácich mohol potom definitívne zlomiť Tomáš Zápotoka, lenže jeho krížnu strelu trenčiansky gólman Hodál kryl. V 84. minúte zahral v pokutovom území Dubničan Adámik rukou. Mičenec sa z jedenástky nemýlil a vyrovnal na konečných 2:2.

AS Trenčín - ZTS Dubnica 2:2 (0:0)

Góly: 69. Godál, 84. Mičenec (11 m) - 59. Seye, 75. Kiška

Žlté karty: 51. Minarčík, 62. Csaba Horváth, 62. Doubek, 85. Križko - 62. D. Perniš, 84. Adámik

Domáci: Hodál - Čögley, Kleščík, Mičenec, Minarčík - Gergel (46. Godál), Jašurek (82. Križko), Lesák, Kamenský - Csaba Horváth, Hlohovský (46. Doubek)

Hostia: D. Perniš - Zimen, Adámik, Nosek, Ondráš - Držík - Obert, Ján Zápotoka (88. Lukáš Zápotoka), Grendel (90.+ Jánošík) - Seye, Kiška (80. Tomáš Zápotoka)

Rozhodovali: Olšiak - Ružbarský, Benko

Divákov: 1037

Povedali po zápase:

Rob McDonald (tréner Trenčína): "V zostave sme urobili nejaké vynútené taktické zmeny. Jednou z nich bol posun Horvátha na hrot útoku. Doubekovi to v domácich zápasoch nejde podľa predstáv, a preto sme skúsili tento variant. Nastúpil aj nový hráč Lesák, ktorý by mohol svojimi skúsenosťami pomôcť v strede poľa a usmerniť našich mladých hráčov. Nevypracovali sme si toľko šancí ako v minulých súbojoch, a preto aj bod je pre nás dobrý. Dvakrát sme vyrovnali, tím ukázal svoj charakter. Dubnica urobila za uplynulé dva týždne obrovský pokrok."

Juraj Bútora (tréner Dubnice): "Začali sme zle, viazla nám kombinácia. Postupne sme si však vypracovali prevahu a prišli šance. Tie sme, žiaľ, nedokázali premeniť. V druhom polčase sme nastúpili s cieľom hrať viac dopredu a podľa môjho názoru sme mali vyhrať."

foto: sita.sk a Martin Blažek

Autor: SITA
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa