Hviezdy deťom 9.6.2009

HVIEZDY DEŤOM - v sobotu od 13.00 h na Mestskom futbalovom štadióne

Vyvrcholením športovo - spoločenského podujatia bude zápas: Športové osobnosti - MUFUZA.

Budú kľučky Pavla Demitru stačiť na tanečné kroky Jána Ďurovčíka? Ako si poradí rýchlik Marián Gáborík s vždy pohotovým moderátorom Petrom Kočišom? A čo Martin Škrtel? Bude hrať osobku na Ivana Vojteka? Aj tieto netradičné futbalové strety môže priniesť exhibičný zápas ŠPORTOVÉ HVIEZDY – MUFUZA. Nevšedný duel bude vyvrcholením športovo – spoločenského podujatia Hviezdy deťom.

Po vlaňajšom úspechu futbalového MDD na Sihoti, pokračuje klub v príprave podujatia pre mládež aj v aktuálnom období. Hoci sa oslava detí posunula o dva týždne, najmenší sa určite majú na čo tešiť. „Vlani sme pripravili akciu iba pre chlapcov z našich mládežníckych výberov. Teraz by sme radi oslovili všetky deti. V sobotu sa už od 13.00 h otvoria brány štadióna. V jeho areáli budú inštalované mnohé zaujímavé stanovištia. Myslím si, že jednotlivé atrakcie zaujmú nie len deti. Dostatok adrenalínu sme pripravili aj pre dospelých,“ informuje marketingový manažér AS Trenčín Igor Schlesinger.

V neskoršom popoludní sa pozornosť návštevníkov štadióna premiestni z areálu na tribúnu. Od 16.00 h je naplánovaný nevídaný futbalový duel. Športové hviezdy si v ňom zmerajú sily s Mužstvom Futbalových Zázrakov, vystupujúcim pod skratkou MUFUZA. „Sme veľmi radi, že MUFUZA privítala našu ideu. V príprave podujatia je veľmi aktívna. Tím tvorený hercami, spevákmi, moderátormi, športovcami a ďalšími známymi osobnosťami bude určite zaujímavým lákadlom. Proti tejto silnej skupine sa postavia významní slovenskí futbalisti a hokejisti,“ konštatuje marketingový manažér AS, hľadiac do menoslovu pozvaných hostí, ktorý predbežne potvrdili svoju účasť. „Už vlani sme pozývali Martina Škrtela, na poslednú chvíľu mu do toho niečo prišlo. Tentoraz by mala byť jeho účasť tutovkou. Ďalšími športovcami by mali byť Pavol Demitra, Branko Radivojevič, Marián Gáborík, ale aj bývalí hráči AS Csaba Horváth, Milan Ivana, Ondrej Šmelko či Martin Fabuš. Na opačnej strane by nemali chýbať Ján Ďurovčík, Ivan Vojtek, Peter Kočiš ani Tomáš Bezdeda. Momentálne prebieha finalizácia súpisiek oboch nezvyčajných súperov. Menný zoznam hráčov jednotlivých tímov, spolu s rámcovým programom podujatia, prinesieme na klubovom webe vo štvrtok,“ informoval ďalej Igor Schlesinger.

Futbalový klub AS Trenčín a MUFUZA Entertaiment pripravujú podujatie so zámerom ponúknuť deťom i dospelým športovo – spoločenské popoludnie. Ďalším cieľom je finančne podporiť organizácie pracujúce s hendikepovanými deťmi. Výťažok z dobrovoľného vstupného ako i z príspevkov od sponzorov si rozdelia Domov sociálnych služieb DEMY v Trenčíne, Domov sociálnych služieb Nosice a Futbalová akadémia AS Trenčín.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa