Fanúšikovia 29.11.2017

Griga, Borbély, Guľa a Cifranič o našom futbale v kine Metro

Futbalový klub AS Trenčín pozýva všetkých fanúšikov futbalu na tradičnú diskusiu v kine Metro. Tentoraz sme pre vás pripravili skutočne exkluzívnu ponuku. Pri príležitosti 25 rokov od založenia klubu budú diskutovať a odpovedať na vaše otázky Stanislav Griga, Ladislav Borbély, Adrián Guľa a Vladimír Cifranič. Témou bude nielen trenčiansky futbal, ale aj trendy na slovenských a európskych futbalových trávnikoch. Slovo budú mať tí najpovolanejší. Stretneme sa vo štvrtok 30. novembra o 17.30 h v trenčianskom kine Metro na Mierovom námestí. Využite jedinečnú príležitosť.

Na úvod diskusie máme pre vás pripravené krátky zostrih mapujúci predchádzajúcich dvadsaťpäť rokov. Po prvý raz sme ho premietli na slávnostnom večere Siene slávy trenčianskeho futbalu a mal úspech. Prvá verejná prezentácia je na programe práve v kine Metro.

Súčasného trénera AS Trenčín Vladimíra Cifraniča, ktorý patril v minulosti medzi opory defenzívnych radov Ozety Dukla Trenčín, doplnia traja niekdajší tréneri nášho klubu. Stanislav Griga postúpil s klubom do najvyššej súťaže. Trénoval v Liberci, Sparte Praha a bol aj na lavičke reprezentácie Slovenska. Rovnaký úspech ako Griga dosiahol aj Adrián Guľa. V AS Trenčín strávil štyri roky. V ročníku 2012/2013 doviedol klub na tretiu priečku v najvyššej súťaži a po prvý raz v histórii do pohárovej Európy. Na lavičke MŠK Žilina sa stal majstrom Slovenska. Tretím je renomovaný odborník Ladislav Borbély. Rodák z Trenčína sedel na lavičke Ozety Dukla počas pôsobenia v druhej lige.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa