Aktuality - archiv 5.4.2009

Ererosa potešili slnečné dni, on potešil výkonom

Sebastian Ereros: "Získali sme tri body. Je to fajn, ale ešte nás čaká ťažká cesta."

Trenčania majú za sebou ďalší úspešný krok. Zisk troch bodov s rezervou MŠK Ružomberok im zabezpečili góly Martina Ševelu a Sebastiana Ererosa.

Najlepším hráčom na ihrisku bol Ereros. S pribúdajúcimi stupňami na teplomery rastie aj jeho výkonnosť. „Uprednostňujem teplé počasie. Som rád, že som sa po dlhšom čase konečne dočkal slnečných dní s príjemnými teplotami. Možno aj tento faktor ovplyvnil moju výkonnosť,“ usmieval sa po zápase strelec druhého trenčianskeho gólu. „Počas celého duelu som si bol istý, že máme na to, aby sme súpera zdolali. Výkonom som sa snažil spoluhráčov motivovať. Často som bral na seba zodpovednosť. Teší ma, že som v závere stretnutia skóroval. Získali sme tri body. Je to fajn, ale ešte nás čaká ťažká cesta. Ak ju úspešne zvládneme, potom bude čas na radosť a oslavy,“ dodal s vážnejšou tvárou argentínsky loptový virtuóz.

Autora prvého gólu sme stretli prichádzajúceho z plavárne niekoľko minút po zápase. „Cítim sa veľmi dobre. V bazéne sme zo seba dostali únavu a zregenerovali sme sa. Niekedy je lepšie únavu vyplávať ako ju vyklusať,“ opisoval blahodarné účinky bazénovej regenerácie Ševela. Na otázku, ako mu chutil prvý gól v drese AS zareagoval: „Rád by som to uviedol na správnu mieru. Bol to už môj štvrtý zásah v trenčianskych farbách. Predchádzajúce tri som zaznamenal ešte počas môjho minulého pôsobenia. Po zimnom príchode z Interu je to samozrejme môj prvý gól. Som rád, že to tam konečne padlo. Viacero ľudí si ma totiž doberalo, kedy už konečne budem skórovať. Rohy nacvičujeme pravidelne. Vedeli sme kto sa má kde pohybovať. Knapp zvolil prihrávku na vzdialenejšiu žrď, kde bol dobre postavený Peciar. V ťažkej pozícii mi priťukol loptu k bližšej žrdi a ja som pohodlne skóroval,“ opísal úvodný gól stretnutia Ševela.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa