A-tím 13.3.2017

Odviedli sme kus dobrej práce, povedal Paur

Víkendový domáci zápas proti Michalovciam (4:1) priniesol zaujímavý futbal. Mužstvo trénera Martina Ševelu pripomenulo niekoľkokrát majstrovský tím z uplynulých dvoch rokov. Pekné akcie a šance pribúdali. Brankár súpera sa musel mať po celých deväťdesiat minút na pozore.

„Súper prišiel hrať otvorený futbal. Boli sme lepší v agresivite, vyhrávali osobné súboje. Pre nás ofenzívnych hráčov to bolo dobré, mali sme loptu skutočne veľmi často. Prichádzali gólové príležitosti. Dokázali sme si ich využiť neúrekom. Ak zlepšíme efektivitu, bude to z našej strany do budúcnosti ešte lepšie,“ povedal po záverečnom hvizde spokojný stredopoliar Jakub Paur.

Po nevydarenej pohárovej konfrontácii na bratislavských Pasienkoch bol súboj so Zemplínom Michalovce ako balzam na dušu futbalového fanúšika AS Trenčín. Na našich kopačkách bola cítiť ľahkosť a veľké odhodlanie zabrať naplno. „Je iba na nás, aby sme v nastolenom trende pokračovali. Nesmieme zaspať na vavrínoch. Odviedli sme kus dobrej práce. Ak pôjdeme podobným štýlom ďalej, budú prichádzať ďalšie góly, víťazstvá a body,“ pokračoval žilinský rodák.

Hráčov nezlomil rýchlo inkasovaný gól, keď Michalovce sa strelecky presadili už po necelej štvrťhodine hry. Práve naopak, vyburcoval ich k ešte väčšej aktivite. „Dokázali sme si vypracovať šance ešte pred týmto gólom. Veľmi ma teší reakcia na inkasovaný gól. Okamžite sme pridali na obrátkach a súpera herne prevýšili. Po takýchto výkonoch bude mužstvo rásť a naše sebavedomie pôjde smerom nahor,“ poznamenal spokojný kapitán Peter Kleščík.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa