Aktuality - archiv 15.3.2009

Na Ererosov gól Trenčania ďalším zásahom nenadviazali

Tomáš Peciar: „Depetris trafil brvno, šance mali Kubík aj Ereros.“

Po víkendovom 20. kole prvej ligy sa Trenčania posunuli na druhú priečku (v kompletnom sumáre zápasov chýba dohrávka Michalovce – Podbrezová). Duel v Humennom priniesol zverencom Ivana Galáda bod, hoci pri väčšej porcii šťastia v koncovke mohol byť zisk pokojne trojbodový.

Trenčania vstúpili do stretnutia raketovým spôsobom. Po Šalátovej hrúbke otvoril skóre už v 6. min Sebastian Ereros. Ostatné šance AS ale ostali nevyužité. „Najbližšie k druhému gólu mal Depetris. Najskôr išiel, po Ererosovej prihrávke za obranu, sám na bránu, neskôr trafil brvno. Do výborných šancí sa dostali aj Kubík a Ereros,“ ľutuje premárnené tutovky Tomáš Peciar. „Proti Michalovciam nám tam padalo takmer všetko. V Humennom sme však v koncovke vôbec nemali šťastie. Je to škoda,“ pripája sa k ľavému obrancovi Roman Gergel.

Kreatívny stredopoliar skóroval v úvodnom jarnom zápase dvakrát. Oba góly dosiahol po parádnych ďalekonosných strelách. Na východe sa ale v podobných pozíciách vôbec neocital. „So svojím výkonom spokojný nie som. Absolútne som sa nedostával k centrom a ku streľbe. V týždni som odohral reprezentačné stretnutie proti Slovinsku. Nemyslím si, že by tento zápas ovplyvnil moje účinkovanie v Humennom,“ zamyslel sa nad svojim výkonom Gergel.

O konečnom nerozhodnom výsledku rozhodol v 64. min Labun. „Po štandardke súpera nastala v našej šestnástke neprehľadná situácia. Nedokázali sme odkopnúť loptu. Na hranici pokutového územia sa k nej dostal Labun a prudkou strelou vyrovnal,“ ohliada sa za nepríjemným okamihom Peciar. Roman Gergel k druhopolčasovému dianiu na ihrisku doplnil: „Po zmene strán sme sa snažili ubrániť najtesnejšie vedenie. Žiaľ, nepodarilo sa nám to. Chceli sme vyhrať, napokon sme získali bod.“

Trenčania získali v prvých dvoch jarných kolách štyri body. V ďalšom priebehu súťaže ich čaká stretnutie v Dunajskej Strede a potom v priebehu týždňa (od 4. do 11. apríla) tri stretnutia v domácom prostredí. Prvým súperom bude rezerva Ružomberka, potom "béčko" Košíc (súperi sa dohodli na odohratí prvého jarného vzájomného zápasu v Trenčíne, 30. kolo odohrajú v Košiciach) a napokon Podbrezová.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa