Aktuálne 26.2.2016

Sme dostatočne pripravení, povedal Skovajsa

Dlhá zimná prestávka sa končí. Na zverencov trénera Martina Ševelu čaká úvod ako hrom. Hneď v prvom jarnom zápase vyzvú najväčšieho konkurenta v boji o titul Slovan Bratislava. Zápas má výkop dnes o 15.45 h a môžete ho sledovať aj na TV Dajto.

„Máme za sebou kvalitnú zimnú prípravu, počas ktorej sme sa stretli so silnými súpermi z rôznych krajín. Dobre nás preverili. Som presvedčený o tom, že sme dostatočne pripravení na jarnú časť,“ povedal pred úvodným výkopom jarnej časti Lukáš Skovajsa.

Bezmála trojmesačné čakanie na súťažný zápas sa končí. Naviac, hneď úvod jari prináša súpera zvučného mena. „Všetci sme radi, že to už konečne vypukne. Cítime sa dobre. Už to iba potrebujeme potvrdiť na ihrisku,“ pokračoval mládežnícky reprezentant Slovenska.

Po zranení Milana Rundiča práve rodák zo Zamaroviec nastúpi na uvoľnený post stopéra. „Dôvera trénerov ma teší. Je vždy na nich, koho si vyberú do základu. Prejavenú dôveru sa ale vždy snažím splatiť výkonom,“ poznamenal Skovajsa.

Kabínou bratislavského Slovana v zimnej prestávke previal čerstvý vietor. Káder sa výrazne pozmenil a žije aj šanca ponaháňať nás v boji o ligovú trofej. „Bratislavský tím považujem za veľmi kvalitný. Pre nás je vždy veľkou motiváciou poraziť ho. Mnohí tento duel označajú ako zápas jari. Mne sa to pomenovanie nepáči. Je dôležitý a môže veľa napovedať do ďalšej časti sezóny, ale o majstrovi sa určite nerozhodne.“

Pri otázke, čo bude treba urobiť pre víťazstvo, mal Lukáš Skovajsa jasnú odpovedať na jazyku ihneď. „Potrebujeme nadviazať na výkony z prípravy, hrať svoju hru a počúvať pokyny trénerov. V defenzíve musíme byť dôslení a v ofenzíve kreatívni. Spokojný budem, ak zápas zvládneme, zvíťazíme a divákov potešíme výkonom,“ zakončil rozhovor 21-ročný stopér.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa