Nemšová 12.10.2015

Nemšová zdolala mladíkov Spartaka Trnava

Náš partnerský klub FKS Nemšová vyhral nad mladíkmi Spartaka Trnava. V sobotňajšom súboji 10. kola III. ligy (skupina Západ) zdolali zverenci trénera Vladimíra Cifraniča na domácom ihrisku trnavské „céčko“ 3:1 (0:0).

V súboji mužstiev z hornej polovice tabuľky videli diváci futbal v dobrom tempe. V prvom polčase sa hrala taktická partia najmä medzi šestnástkami. Domáci hráči síce držali loptu na svojich kopačkách častejšie, hostia im však nedovolili vypracovať si väčšiu gólovú príležitosť. V 25. min potiahol loptu Bala, jeho prihrávku Wesleymu v poslednej chvíli odvrátila obrana na roh. V 40. min mala Nemšová výhodu priameho kopu. Amrichova strela z dvadsiatich metrov skončila tesne vedľa ľavej žrde.

Úvod druhého polčasu vyšiel lepšie domácim. V 48. min sa k strele z hranice šestnástky dostal nikým neatakovaný Vlček, no mieril vedľa. O štyri minúty na to sa už domáci hráči radovali z gólu, keď sa po centri Amricha lopta v šestnástke dostala k Lawrenceovi. Ten strelou k žrdi otvoril skóre zápasu. V 53. min poslal center z pravej strany Vlček, na ktorý si vyskočil Holúbek. Lopta po jeho hlavičke tesne minula bránku hostí. O dve minúty sa domáci hráči radovali po druhý raz. Bala potiahol loptu po ľavej strane, prihral do šestnástky Wesleymu, ktorý s prehľadom upravil na 2:0. V týchto minútach dominovali domáci hráči a hostia sa k ničomu vážnejšiemu nedostali. V 73. min sa skóre menilo opäť. Po priamom kope Amricha sa hlavičkou presadil Holiš. Tento moment domácich upokojil. V 82. min po priamom kope si loptu do vlastnej siete zrazil Schiszler. V záverečných minútach sa už skóre zápasu nezmenilo, a tak si domáci pripísali dôležité víťazstvo.

FKS Nemšová – FC Spartak Trnava „C“ 3:1 (0:0)
Góly: 52. Lawrence, 55. Wesley, 73. Holiš – 82. Schiszler (vlastný)
ŽK: 38. Vlček – 79. Dzaba, 87. Magdolen, 90. Dzíbela
Rozhodovali: Valent – Ferencz, Birkus, 100 divákov

FKS: Bobot – Holúbek (79. Holíček), Ranko, Kresánek, Richtárech, Amrich, Lawrence, Schiszler, Vlček, Wesley (60. Holiš), Bala
Spartak: Orichel – Krutý, Dzíbela, Mišura, Raas (74. Kovársky), Herák (74. Ďuriš), Doka, Hlavna, Magdolen, Horváth, Baša (60. Dzaba)

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa