A-tím 24.9.2015

Ideme ďalej, burcuje odhodlane Bero

V nešťastnom zápase proti Žiline (1:4) videli diváci päť gólov a najmä zaujímavý futbal momentálne dvoch najlepších tímov na Slovensku. A hoci body putovali hore po Váhu pod Dubeň, kabína hlavy rozhodne nevešia.

„Prehrali sme o tri góly, ale dovolím si tvrdiť, že sme boli lepším tímom. Výsledok je skreslujúci. Musíme dať hlavy hore. Stále máme dvojbodový náskok na čele ligovej tabuľky. Nezabudúme, že lídrom sme my,“ povedal po záverečnom hvizde Matúš Bero.

Práve on otvoril skóre včerajšieho duelu, keď v prvom polčase do brány z uhla dorazil pokus Gina van Kessela. „Gól poteší, no väčšiu hodnotu by mal po víťaznom konci. Škoda, že sme zvyšok zápasu nezvládli lepšie. Zápas je už za nami. Prehru chceme čím skôr hodiť za hlavu. Tak ako sme prehrali, môžeme najbližší zápas u nich vyhrať my. Duel mal vysoké tempo. Keby bolo takýchto otvorených zápasov viac, liga by mala vyššiu úroveň,“ pokračoval v tejto sezóne štvorgólový strelec.

Chlieb sa lámal tesne po šesťdesiatej minúte, kedy Žilina strelila dva góly v priebehu dvoch minút. „Rýchle protiútok zvládli vynikajúco. Musíme si v kľude zo záznamu pozrieť faul na Rundiča. Nechceme sa však vyhovárať na rozhodcov,“ doplnil rodák zo Zamaroviec.

Už v sobotu čaká na družinu trénera Martina Ševelu zápas proti Skalici a následne ďalších päť domácich zápasov. „Jednoznačne pôjdeme za víťazstvom. Máme pred sebou dlhú sériu stretnutí na vlastnom ihrisku a chceme si ponechať všetky body na Sihoti,“ doplnil odhodlane reprezentant Slovenska do 21 rokov.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa