Aktuality - archiv 15.10.2008

astrencin.sk čaká návštevu číslo 500 000

Zopár zaujímavých informácii o návštevnosti klubovej stránky AS Trenčín.

V tomto čiastočne „uhorkovom“ období sme sa rozhodli pozrieť sa trochu na štatistiky návštevnosti klubovej stránky AS Trenčín. Tá má svoje najlepšie časy za sebou, ale na druhej strane to nie je až také zlé a veríme, že v budúcnosti prekonáme všetky doterajšie maximá. Má k tomu prispieť nielen maximálne možná aktualizácia, ale aj nové médiá, ktoré sme vám počas prvoligovej jesene začali prinášať.

„Fotky a textové správy dnes už nestačia a preto sme sa rozhodli začať pracovať aj s novými médiami,“ povedal na úvod PR manažér AS Marek Svátek: „V spolupráci s rádiom Go DeeJay sme začali prinášať rozsiahlejšie rozhovory nielen s členmi kádra, ale aj ďalšími ľuďmi pracujúcimi pre klub. Keďže zostrihy zápasov AS sa pádom do nižšej súťaže vytratili z ponúk televízií, aj túto medzeru sa snažíme v maximálne možnej miere zaceliť krátkymi šotmi. S ich kvalitou nie sme ani zďaleka spokojní a preto najmä počas zimnej prestávky budeme pracovať na skvalitnení a rozšírení ponuky.“

Klubový portál dnes čaká na svojho stotisíceho návštevníka, keď do stredajšej polnoci si aj váš web otvorilo viac ako 83 000 čitateľov. Dnešný priemer sa pohybuje cez 600 návštevníkov denne aj keď po vysokom víťazstve nad rezervou Dunajskej Stredy to bolo číslo 1252. V ohrození bol aj rekord z decembra minulého roka, ktorý je 1489. Portál má za sebou aj viac ako 420 000 návštev a takmer 1 700 000 prezretých stránok. Počítať sme začali oficiálnym spustením webu 31. júla 2007. Zaujímavosťou je aj to, že priemerný čitateľ si pozrie takmer štyri stránky pri svojej návšteve a na webe strávi takmer štyri a pol minúty.

Päťdesiat percent pripojených ľudí používa ako prehliadač Internet Explorer, približne štyridsať percent Firefox a desať Operu. Počet návštev sa sumarizuje pre slovenskú aj anglickú verziu. Klubový portál AS Trenčín už zhliadli na všetkých kontinentoch. Viac ako 2000 pripojení bolo z USA, 160 z Kanady a cez 4000 z Argentíny. Kuriozitou môže byť takmer 150 pripojení z Grónska prípadne tri z Namíbie, 82 z Číny, 20 zo Saudskej Arábie, 66 z Vietnamu, 16 z Pakistanu, 12 z Uruguaja, 9 z Indonézie, 73 z Filipín, 7 z Madagaskaru prípadne dve z Mongolska.

Rebríček prvých desiatich krajín tvoria Slovensko, Česko, Holandsko, Veľká Británia, Argentína, Nemecko, Írsko, Nórsko, USA a Francúzsko. Dokopy ide o 118 krajín sveta a viac ako 3000 miest. Zo zahraničných miest vedie Praha pred Londýnom, Dublinom, Amsterdamom a Brnom. V USA je lídrom Dallas, Minneapolis a Charlotte. Pred New Yorkom sú dokonca aj neznáme Groton a Arlington. Všetky návštevy z Grónska sú z Nuuku.

Toľko zemepisu. Teraz poďme opäť k podielom. 56 percent návštevníkov sa na stránku pripája priamo a v priemere po 22 percent prostredníctvom vyhľadávačov, resp. odkazov. Dvadsať percent čitateľov sa na stránku po jednej návšteve už nevrátilo. Takmer sedemdesiat percent ich však zostáva verných a portál navštevuje pravidelne niekoľkokrát do týždňa.

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa