Nemšová 17.8.2015

Nemšová vyhrala aj v treťom zápase sezóny

Náš partnerský klub FKS Nemšová vyhral aj v treťom zápase nového ročníka III. ligy (skupina Západ). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča triumfovali na domácom ihrisku nad FC Neded 2:1 (0:1) zásluhou gólov Wesleyho a Dávida Richtárecha.

Obe mužstvá hrali s nasadením, pričom úvodné minúty patrili domácim. Tí držali loptu na svojich kopačkách a snažili sa prekonať obranný val Nededu. Hostia sa k súvislejšej akcii nedostali, a tak sa hralo najmä na ich polovici. V 15. min zakombinovala trojica posíl z Trenčína (Opatovský – Wesley – Holúbek). Opatovský z trinástich metrov však tesne minul ľavú žrď. V 24. min sa medzi domácim stopérmi presadil Krcho a strelou pod brvno z 24 m otvoril skóre zápasu. Bola to vôbec prvá strela hostí na bránku. Tento moment vykoľajil domácich hráčov a do ich hry sa vniesli nepresnosti. Súpera však postupne opäť zatlačili na jeho polovicu. V 35. min vystrelil Rolinec, Kubica bol však na svojom mieste. Do konca prvej časti hry si domáci nevypracovali väčšiu gólovú šancu.

Do druhého polčasu nastúpili domáci s odhodlaním zvrátiť stav zápasu. Dariť sa im to začalo už po dvoch minútach, keď po pravej strane potiahol loptu Vlček, prihral na päťku Opatovskému. Jeho strelu Kubica vyrazil. Rovnako aj dorážku Wesleyho, no opakovanú strelu Brazílčana už nestačil chytiť. Po hodine hry podnikli hostia rýchly protiútok. Krchovi sa však nepodarilo pridať druhý gól. Štvrť hodinu pred koncom mali domáci výhodu štandardky. Po priamom kope letela lopta k žrdi, Kubica bol však opäť na mieste. O minútu na to sa z hranice šestnástky zastreľovali Holiš s Wesleym, ale ani jeden nebol úspešný. V 79. min po rohovom kope hostí vznikol v päťke závar, obrana domácich si s ním poradila a po zisku lopty podnikli Nemšovčania kontru, na konci ktorej Richtárech z hranice šestnástky krížnou strelou otočil na 2:1. Hostia po tomto momente viac otvorili hru, čím vznikal priestor pre útočiacich hráčov Nemšovej. V 83. min potiahol loptu Holúbek, prihral v šestnástke Opatovskému, ten sa zbavil protihráča, ale proti brankárovi neuspel. V 87. min vysunul Holiš do samostatného nájazdu Holúbeka, Kubica jeho úmysel vystihol. O dve minúty na to sa v šestnástke presadil Holúbek, no z desiatich metrov trafil iba žrď.

FKS Nemšová – FC Neded 2:1 (0:1)
Góly: 47. Wesley, 80. Richtárech – 24. Krcho
Žlté karty: 73. Kovács, 81. Jakubjak
Rozhodovali: Gapšarovič - Žiak, Blaháč, 300 divákov

FKS: Vozár – Rolinec, Ranko, Kresánek, Holíček (64. Holiš), Richtárech (88. Kvasnička), Holúbek, Opatovský, Schiszler, Wesley, Vlček (72. Komorovský)
FC: Kubica - Nagy, Kukučka, Jakabovič, Husár, Marko (46. Vanek), Gányovics (68. Ambruš), Kovács, Bališ, Jakubjak (81. Béger), Krcho

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa