Aktuálne 16.7.2015

Rezerva zdolala druhý tím druhej holandskej ligy

Rezervný tím AS Trenčín pod vedením Vladimíra Cifraniča zdolal vo štvrtkovom prípravnom stretnutí v Trenčianskych Tepliciach holandského druholigistu FC Eindhoven 1:0 (0:0). Jediný gól v zápase proti druhému mužstvu uplynulého ročníka Eerste Divisie zaznamenal po strele z hranice šestnástky Patrik Kochan.

Hneď v úvode pohrozil súperovi Šulek, ale brankár hostí jeho strelu vyrazil. Práve tento moment naznačil charakter prvého polčasu. Mladíci v drese AS hrali aktívne a súpera takmer na polhodinu zatlačili na jeho polovicu ihriska. V 22. min unikol po ľavej strane Bala, no jeho strela povedľa brankára letela mimo žrde. Hostia sa na pár minút dostali k blízkosti našej šestnástky, ale Vozár obe lopty do pokutového územia bez problémov chytil. V 39. min mohol otvoriť skóre Vlček, ktorý sa dostal k lopte pri pravej žrdi, avšak jeho gólovú strelu vyrazil brankár súpera reflexívnym zákrokom. Ešte pred koncom prvého polčasu namieril Bala tesne nad bránku.

Druhý polčas bol oveľa vyrovnanejší ako prvá časť stretnutia. Hostia si vďaka väčšej aktivite vypracovali niekoľko sľubných príležitostí. Chovan sa však minimálne dvakrát vyznamenal, keď gólové strely Eindhovenu vyrazil. O výsledku stretnutia rozhodla strela Kochana. Člen devätnástky sa dostal k lopte na hranici šestnástky a strelou pod brvno poslal loptu do siete. Stredná časť druhej štyridsaťpäťminútovky sa odohrala prevažne v strede poľa. V závere zápasu Holanďania ešte pritlačili, ale rezervný tím AS si napokon udržal čisté konto.

AS Trenčín U21 – FC Eindhoven 1:0 (0:0)
Gól: 57. Kochan

AS Trenčín U21: Vozár (46. Chovan) – Šulek (78. Schiszler), Šalata, Ranko, Skovajsa (46. Holíček) – Richtárech – Jančo (65. R. Tóth), Opatovský (46. Halgoš) – M. Vlček (63. Mikeš), Kochan, Bala

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa