A-tím 22.11.2014

Čögley túži po dominantnom víťazstve

V poslednom domácom zápase na jeseň privítajú zverenci trénera Martina Ševelu nebezpečnú Senicu. V šlágri kola medzi druhým a tretím tímom fortunaligovej tabuľky možno očakávať zaujímavý duel, ktorý má výkop dnes o 17.30 h.

„Záhoráci majú dobré mužstvo, ktoré má svoju kvalitu. V ich strede je viacero hráčov, čo vedia na seba zobrať zodpovednosť a rozhodnúť o výsledku. Rozdiel medzi nami je iba päť bodov, čo svedčí o ich kvalite,“ zamyslel sa pred zápasom Peter Čögley.

Seničania podobne ako aj počas uplynulých sezón patria k najvážnejším ašpirantom na postup do kvalifikačných kôl európskych pohárov. Na svojom konte majú iba dve prehry a sú našim tabuľkovým susedom. Ich najlepším strelcom je najlepší strelec ligy Jan Kalabiška, no za najvýraznejšie osobnosti sa považujú Juraj Piroska a Tomáš Kóňa. „Sú to nosní hráči. Cez nich ide väčšina senických útočných akcií. Dobre im momentálne sekunduje Kalabiška, ktorý chytil skvelú formu, ale v tíme je viacero zaujímavých hráčov. Pozor si musíme dať na každého z nich,“ pokračoval rodák z Trenčianskej Turnej.

Po rozpačitých výkonoch z predchádzajúcich kôl si mužstvo napravilo chuť v Slovnaft Cupe. Na výkony z národného pohára by rado nadviazalo aj v záverečných dvoch kolách. „V pohári sme predviedli zdravo agresívny výkon. Jeseň sa už končí a podobne by sme sa radi prezentovali aj v zostávajúcich zápasoch. Ak pridáme aj trpezlivosť a tímovosť, po zápase sa budeme radovať,“ dodal Čögley.

V poslednom jesennom zápase tak čaká na divákov futbalová lahôdka, keďže sa očakáva kvalitný futbal z oboch strán. „Cieľ je jasný. Chceme vyhrať dominantným spôsobom. Naši fanúšikovia si takýto darček zaslúži,“ povedal na záver odhodlane niekdajší mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa