A-tím 5.10.2014

Musíme hrať ešte lepšie ako u nich, povedal Holúbek

Po necelých dvoch týždňoch zverenci trénera Martina Ševelu opäť nastúpia proti majstrovskému Slovanu Bratislava. Šláger kola sa odohrá pred televíznymi kamerami Digisportu dnes od 19.00 h.

Minulú stredu sme dokázali na Pasienkoch po veľmi dobrom výkone zvíťaziť (2:0). Podobne kvalitný výkon a aj výsledok by si pred večerným súbojom želal aj Jakub Holúbek. „Stretnúť sa s tým istým súperom v priebehu pár dní nie je bežné. Budeme však musieť hrať ešte lepšie ako u nich, aby sme potvrdili body z Bratislavy,“ zamyslel sa pred zápasom Jakub Holúbek.
Slovan má v týchto týždňoch nahustený program. Okrem domácej súťaže sa snaží uspieť aj na medzinárodnom poli. Výsledky bratislavského tímu ale v posledných zápasoch neboli oslnivé, keďže väčšinu z nich prehral. „Vieme, že majú určité problémy, avšak stále je to to isté mužstvo, ktoré dokázalo na začiatku sezóny vybojovať účasť v Európskej lige s veľmi kvalitnými a skúsenými hráčmi,“ pokračoval bývalý mládežnícky reprezentant a dodal: „Nebezpeční sú najmä v ofenzíve. Hráči ako Milinkovič, Soumah, Kubík a aj ďalší predstavujú veľkú kvalitu.“
Zápas proti Slovanu uzavrie 13. kolo súťaže. Po remíze Žiliny v Košiciach (1:1) tak máme v prípade víťazstva šancu vzdialiť sa nie len majstrovi, ale aj zvyšku prenasledovateľov. „Hoci sa snažíme ísť od zápasu k zápasu, predsa len sa pozeráme aj na tabuľkové postavenie. Teraz je šanca, aby sme sa dostali do menšieho trháku. Tri body budú dôležité pre spokojný oddych počas reprezentačnej pauzy,“ zakončil rozhovor soblahovský rodák.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa