A-tím 13.9.2014

Dokážeme sa vyrovnať aj s ťažkým terénom, verí Mišák

Po reprezentačnej prestávke sa opäť rozbieha fortunaligový kolotoč. Zverenci trénera Martina Ševelu vycestujú v 9. kole na banskobystrické Štiavničky, kde narazia na domácu Duklu. Zápas sa začína o 17.30 h.

„Banská Bystrica je v domácom prostredí veľmi nepríjemný súper, o čom sme sa mohli presvedčiť aj minulú sezónu. Dva razy sme tam remizovali. V tomto ročníku doma ešte neprehrali, takže je najvyšší čas to zmeniť,“ zamyslel sa Patrik Mišák.

Banskobystričania sú jedným z tímov, ktorý v tejto sezóne na domácom trávniku ešte nepocítili chuť prehry. Zároveň však nezažili ani pocit víťazstva. Vzhľadom na neustále daždivé počasie možno očakávať, že terén na Štiavničkách bude tradične náročný. Vyhovovať bude viac bojovnému štýlu hry. „Musíme byť koncentrovaní celý zápas a odovzdať na ihrisku maximum. Očakávame náročný terén, ale verím, že sa s touto prekážkou dokážeme vyrovnať. Zápas si chceme užiť a mať radosť z dobre vykonanej práce. To je podstatou toho, čo robíme,“ pokračoval trenčiansky odchovanec.

Tím z metropoly stredného Slovenska prešiel cez letnú prestávku výraznou obmenou kádra. V tíme trénera Norberta Hrnčára dostávajú veľa priestoru domáci mladíci. „Bystrica je v súčasnosti malou neznámou. Vždy dostávame od trénerov informácie o hráčoch, povedia nám ich silné aj slabé stránky jednotlivcov. Potom je už iba na nás, aby sme sa s tým vysporiadali,“ vysvetľoval Mišák.

Niekoľkodňové voľno spôsobené reprezentačnou prestávkou padlo kabíne vhod. Náročný program zo začiatku sezóny zanechal na hráčoch stopy. „Za posledné týždne to bol jeden veľký kolotoč. Mali sme voľný víkend a snažili sme sa odpočinúť a zregenerovať sily. Od pondelka sme už v plnej záťaži a tešíme sa na zápas,“ dodal na záver 23-ročný stredopoliar.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa