Aktuálne 6.9.2014

Súťažte o raritný dres venovaný Jairom

Po viac ako mesiac trvajúcom nepríjemnom zranení sa do tréningového procesu vrátil brazílsky útočník Jairo de Macedo. Pri tejto príležitosti vám prinášame súťaž o dres klubu, z ktorého zamieril na Slovensko. Nielen pre zberateľov ide o skutočnú raritu.

Chcete vyhrať? Nájdite si facebook AS Trenčín, ak ešte nie ste priateľom staňte sa ním a hrajte o dres klubu Madureira Esporte Clube nachádzajúcom sa na predmestí Rio de Janeiro.

Čo môžete vyhrať?

Do vašej zbierky sa môže dostať dres, ktorý brazílsky futbalový klub Madureira Esporte Clube vydal pri príležitosti 50. výročia od návštevy na Kube. Brankársky dres je vo farbách kubánskej štátnej vlajky a s podobizňou legendárneho revolucionára Che Guevaru. Po prvom góle Jaira po zranení budeme súťažiť aj o bordový hráčsky dres.

O čo vlastne ide? Počas minulého roka uplynulo päťdesiat rokov od výletu spomínaného brazílskeho klubu na „ostrov slobody“. Cieľom bola propagácia futbalu. Práve počas tejto návštevy sa hráči Madureiry stretli na záver päťzápasového turné s rodeným Argentínčanom. Na drese je aj slávny výrok legendárneho Che „Hasta la Victoria siempre“, čo v preklade znamená „vždy až po víťazstvo“.

Turné brazílskeho klubu sa uskutočnilo v máji 1963. Rok po tom ako sa Brazília stala po druhý raz v rade majstrom sveta. Práve to vzbudilo obrovský záujem o brazílskych futbalistov aj na Kube. Vtedajší minister priemyslu Che Guevara videl posledný zápas Madureiry v Havane a po stretnutí sa s tímom odfotil. Práve to využil klub Jaira na úspešný marketingový ťah.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa