Aktuality - archiv 5.8.2014

Holúbekov gól? Spontánna akcia!

Jakub Holúbek: „Hostia nás ničím neprekvapili, potrebovali sme otvoriť ich obranu, to sa podarilo a zvíťazili sme“

Dramatický a chvíľkami aj nervózny zápas priniesol naše víťazstvo nad Trnavou (2:0). Súboj dvoch tímov, ktoré bojujú o hlavnú fázu Európskej ligy ponúkol zaujímavú zápletku. Jej rozuzlenie priniesla až záverečná fáza stretnutia. 

„Z môjho pohľadu to bol dobrý zápas. Hralo sa vo vysokom tempe aj napriek tomu, že oba tímy majú v nohách pohárové zápasy. Chvíľami sa na ihrisku riadne iskrilo. Trnavčania boli na nás poriadne vyhecovaní a dali nám pocítiť svoju tvrdosť. Našťastie sme všetko zvládli,“ povedal po stretnutí Jakub Holúbek.

Práve on sa postaral o veľmi dôležitý úvodný presný zásah zápasu, keď dvadsať minút pred koncom strelil prvý gól. Jeho tvrdá rana z voleja sa zmestila do vinkla a potešila oko diváka. „Niekto by si povedal, že to bol nacvičený signál, ale nebolo to tak. Išlo o spontánnu akciu. Haris (Hajradinovič) mi na hranicu šestnástky ponúkol perfektnú loptu. Dobre skákala a už som sa iba snažil trafiť bránu. Podarilo sa. Bol to jeden z tých krajších gólov, ktoré sa mi počas kariéry podarilo streliť,“ pokračoval s úsmevom Holúbek. 

V zápase padlo až osem žltých kariet. Ak by si niekto myslel, že vzhľadom na štvrtkové zápasy predkola Európskej ligy sa budú tímy šetriť, mýlil sa. „Do zápasu vždy ideme na sto percent a v žiadnom súboji nemienime uhnúť. Vedeli sme o dobrej fazóne Spartaka. Nechceli sme nič podceniť. Hostia nás ničím neprekvapili. Potrebovali sme otvoriť ich obranu. To sa podarilo a zvíťazili sme. Rozhodla efektivita. Boli sme silní na lopte a hrali to, čo doma ponúkame stále,“ zamyslel sa soblahovský rodák. 

Zverenci trénera Martina Ševelu si tak ďalším ligovým víťazstvom urobili chuť aj na štvrtkové meranie síl v Anglicku proti Hull City. „Vždy sa ide do ďalšieho zápasu lepšie, ak sme ten predchádzajúci vyhrali. V kabíne panuje dobrá nálada a zdravé sebavedomie. Snáď nám to pomôže uhrať taký výsledok, aby sme boli spokojní,“ zakončil rozhovor Holúbek.  


Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa