Zápasy - archiv 18.5.2014

Po víťazstve v Žiline šesťbodový odstup od tretieho

MŠK Žilina - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vyhrali na ihrisku MŠK Žilina 1:0 (0:0) po góle Mosesa Simona. Pred tretím Spartakom Trnava majú dnes náskok šiestich bodov. K obhájeniu druhej priečky potrebujú získať už iba bod. Nad súperom spod Dubňa sme v aktuálnom ročníku vyhrali všetky tri vzájomné zápasy.

Od úvodných minút hrali oba tímy aktívne. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Prvá vážnejšia šanca však prišla až v 15. min, keď po rohovom kope AS vznikla v domácej šestnástke zamotaná situácia. Hlavička Bera ale mierila len do pravej žrde. O desať minút pohrozil strelou spoza šestnástky žilinský tvorca hry Škvarka, ale Volešák si s jeho pokusom poradil. V 33. min musel brankár Krnáč skákať za nebezpečnou loptou smerujúcou do jeho šestnástky z kopačky Van Kessela. Bol to práve rýchly Holanďan, kto robil žilinskej defenzíve v prvom polčase najvýraznejšie problémy. Minútu pred koncom polčasu sa po pase za obranu rútil Van Kessel do veľkej šance, prehodil Krnáča, no trafil iba bočnú sieť.

Po prestávke odcentroval z pravej strany pred bránku Žiliny vekom ešte dorastenec Bero. Tiesnený Jairo loptu ešte nezasiahol, ale pri zadnej žrdi nabiehajúci Simon poslal loptu do siete - 0:1. V 67. min mal na kopačke druhý gól AS Jairo. V 73. min priniesla vzrušenie nepekná zrážka Hajradinoviča s Berom, čo si napokon vyžiadalo striedanie oboch. V 82. min mohli domáci vyrovnať. Káčer posunul loptu do šestnástky na Jeliča, ktorý pätičkou iba jemne tečoval prihrávku cez Volešáka, no tá skončila tesne vedľa ľavej žrde.

[youtube]-y4ARSJ4YAI[/youtube]

MŠK Žilina - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Gól: 61. Simon

Žlté karty: 65. Mabouka, 90. Škvarka - 56. Jairo

Domáci: Krnáč - Mabouka, Piaček, Škriniar, Hučko - Pečovský - Jurčo (75. Paur), Škvarka, Káčer, Mihálik (82. Guba) - William (3. Jelič)

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, Madu - Bero (78. Mišák) - Simon, Hajradinovič (76. Opatovský), Holúbek, Van Kessel - Jairo (84. Malec)

Rozhodovali: Glova - Jenčura, Vindiš

Divákov: 1628

[youtube]O9nzu2FWKEI[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa