Aktuality - archiv 4.4.2014

Bulletin pripravený, predzápasový program od 13.00 h

Všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete vedieť pred zápasom proti ŠK Slovan Bratislava

Počas víkendu nás čaká jeden z vrcholov jarnej časti sezóny. Na Sihoti privítame úradujúceho majstra a aktuálneho lídra najvyššej domácej súťaže ŠK Slovan Bratislava. V spolupráci s viacerými partnermi sme pri príležitosti tohto stretnutia pripravili pre všetkých fanúšikov futbalu pod Čákovým hradom projekt „Trenčín žije futbalom“.

Predaj vstupeniek priamo v pokladniach štadióna sa začína o 12.00 h. Výkop ligového šlágra jari je na programe o 15.00 h, ale program na štadióne a v jeho okolí začína už o 13.00 h. Od pol tretej štartuje moderovaný program priamo na ploche. Predstavíme vám súperov a získať budete môcť aj zaujímavé darčeky. Taktiež sa dozviete potrebné informácie o pripravovanej tribúnovej choreografii, ktorá je naplánovaná na úvod zápasu. Podobnú ste zažili aj v pohárovom stretnutí proti Göteborgu.

Rekonštrukcia železničnej trate, stavba nového železničného a očakávaná vysoká návšteva na víkendovom ligovom zápase proti Slovanu Bratislava komplikuje už tak dosť zložitú dopravnú situáciu v okolí futbalového štadióna. V spolupráci s mestom Trenčín sa podarilo pre potreby sobotňajšieho stretnutia otvoriť parkovisko pri podchode. K dispozícii sú aj parkovacie miesta proti športovej hale a „sokolovni“. Polícia si pre svoje potreby vyhradila parkovisko za krytou plavárňou. Po naplnení kapacity parkovísk bude Mládežnícka ulica (cesta od športovej haly smer ostrov) UZAVRETÁ. Hostia majú vyhradené parkovanie na Študentskej ulici.

Touto cestou vyzývame všetkým Trenčanom, aby zvážili cestu na zápas vlastnými autami. Odporúčame využitie prostriedkov hromadnej dopravy. Prípadne parkovanie na záchytných miestach v centre mesta a jeho okolí. Navyše, v čase zápasu je v okolí štadióna veľký pohyb chodcov spomaľujúcich dopravu.

Fanúšikov, ktorí si kúpili a vytlačili vstupenky doma (tzv. „home ticket“), upozorňujeme, že doma vytlačené vstupenky na nekrytú tribúnu majú vstup od športovej haly a doma vytlačené vstupenky na krytú tribúnu majú vstup od krytej plavárne. Všetky tieto vstupenky budú kontrolované na základe zoznamu, ktorý nám poskytol Ticketportal.

Každý návštevník zápasu je povinný mať pri sebe občiansky preukaz, ktorý bude kontrolovaný pred vstupom na štadión pri všetkých vchodoch. O využití tohto opatrenia rozhodla polícia na štvrtkovom bezpečnostnom mítingu.

Bulletin pripravený

Už dnes vám predstavujeme obálku zápasového bulletinu. Ten rozdávajú pred stretnutím a v úvode zápasu hráčky tímu žiačok AS Trenčín. Okrem obľúbeného kupónu do reštaurácie McDonald´s si na šestnástich stranách prečítate viacero zaujímavých vecí, ktoré nenájdete na facebooku a ani na astrencin.sk. V pripravenom čísle sa dozviete viac o Aldovi Baézovi, aktuálneho súpera okomentuje Miloš Volešák, miesto na strednej dvojstrane prináša príbehy hráčov a trénerov pôsobiacich v oboch kluboch, ale aj návrat k dvom pamätným zápasom Slovana proti Ozete Dukla Trenčín.

Tešíme sa na vašu podporu a skvelú športovú kulisu!

 

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa