Aktuality - archiv 25.3.2014

Do Trnavy ideme spoločne vlakom!

Predaj vstupeniek na zápas Trnava – Trenčín (29. marca) na sekretariáte klubu a počas zápasu proti Nitre vo fanshope

Po úspešnom jesennom vlakovom výjazde do Ružomberka sme pre fanúšikov pripravili ďalšiu možnosť vycestovania za svojim tímom. V sobotu 29. marca od 15.00 h sa predstavíme po prvý raz na jar vonku, keď hráme v Trnave. K dispozícii sme dostali 145 vstupeniek, ktoré sú v predaji na sekretariáte klubu. Zakúpiť si ich môžete aj počas zápasu proti Nitre v stánku so suvenírmi za krytou tribúnou.

Opäť máme rezervované dva vozne. Zraz na stanici je o 12.00 h. Odchod vlaku z trenčianskej stanice je o 12.37 h. Spiatočný vlak má odchod z trnavskej stanice o 18.26 h. Cena výjazdu, v ktorej máte vstupenku a spiatočný lístok na vlak je 15 EUR. Zakúpiť si však môžete aj iba vstupenku v cene  6 EUR. Predaj končí v piatok deň pre zápasom.

Všetky vstupenky do sektoru hostí sme na základe požiadavky domáceho klubu a nového zákona 1/2014 Z. z. týkajúceho sa usporiadaní športových podujatí povinní predávať na meno a priezvisko. Pri predaji je nutné napísať priamo na vstupenku celé meno fanúšika, ktorý pôjde na daný lístok na štadión. Vstup na štadión je umožnený iba s preukazom totožnosti. V prípade osoby mladšej ako 14 rokov je možný vstup na štadión iba v sprievode zákonného zástupcu.

Vstup na štadión Spartaka Trnava do sektoru hostí (G2) je pre fanúšikov hostí na Športovej ulici (vchod číslo 3).V deň zápasu sa lístky do sektoru hostí na štadióne predávať nebudú. Každý fanúšik sa pred vstupom do sektoru hostí musí dobrovoľne podrobiť osobnej bezpečnostnej prehliadke, vstup s nebezpečnými predmetmi je zakázaný (aj vrátane dáždnikov) a budú pri vstupe odobraté, vracať sa nebudú.

Ak by nastala situácia, že fanúšik si vopred zakúpil lístok, ale napokon sa nemôže na zápase zúčastniť, môže ho posunúť inej osobe. Avšak na vstupenke musí vyznačiť meno nového držiteľa a zároveň musí prísť k nahláseniu zmeny na mieste, kde si vstupenku kupoval. Následne nového držiteľa vstupenky nahradíme v mennom zozname. Práve z toho budú organizátori pri kontrolách vychádzať.

Futbalový klub AS Trenčín upozorňuje fanúšikov, že osoby „zjavne“ pod vplyvom alkoholu nebudú vpustené na zápas. Taktiež žiada svojich fanúšikov, nech sa zdržia provokácií a „hrubých verbálnych urážok“ na adresu príslušníkom policajnému zboru, SFZ, domácich usporiadateľov, rozhodcov, fanúšikov a hráčom súpera. Aby sme tak prispeli ku kultivovanému a športovému prostrediu na Štadióne Antona Malatinského v Trnave. AS Trenčín upozorňuje, že konzumácia alkoholických nápojov už počas cesty na športové podujatie je zakázaná a je dôvodom na pokutovanie. Za „alkoholický nápoj“ je považovaný podľa zákona nápoj, ktorý má viac ako 4,1 promile alkoholu.

Ďalšie informácie na medialne@astrencin.sk.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa