Aktuality - archiv 1.2.2014

Napriek dobrej hre a šanciam prehra v Brne

Zbrojovka Brno – AS Trenčín 2:0 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali v poslednom prípravnom zápase pred odletom na sústredenie do Turecka na ihrisku Zbrojovky Brno 0:2 (0:1). Napriek tomu, že sme nestrelili ani gól, predviedli sme solídny výkon. Dvakrát sme však nastrelili žrď a nepremenili pokutový kop.

Stretnutie odštartovala neúspešná séria rohov Zbrojovky. Napriek vydarenému úvodu zo strany domácich to bol vyrovnaný zápas so šancami na oboch stranách. Prvú vážnu príležitosť zápasu si vypracoval Kleščík. V 22. min nastrelil po rohovom kope žrď. O chvíľu neskôr mieril hlavou do horného rohu brány domáci Keresteš, ale Volešák fantastickým zákrokom nepustil loptu do siete. V 39. min napriahol Holúbek, no dopadol rovnako ako Malec. Jeho strela trafila iba do žrde. Ešte pred odchodom do šatní prišla druhá šanca Brna. Zavadilova tečovaná strela skončila na žrdi, ale Malík za pomoci brvna dopravil loptu do siete.

Domáci hneď v úvode druhej štyridsaťpäťminútovky udreli po druhý raz. Centrovaná lopta preletela až na zadnú žrď a Pernica nemal problém skórovať. Snahu o zníženie a vyrovnanie nám nemožno uprieť, ale aktivita Mondeka neslávila úspech. V 70. min faulovali domáci v pokutovom území Jaira. Ani pokutový kop z kopačky Kleščíka však neskončil v sieti, keď sa vyznamenal domáci gólman. V zostávajúcej dvadsaťminútovke sme síce mali viac z hry, ale Brno sa zameralo na defenzívu. Dvojgólové vedenie napokon dokázalo ubrániť.

[youtube]0hhGmasPWCI[/youtube]

Zbrojovka Brno – AS Trenčín 2:0 (1:0)

Góly: 45. Malík, 48. Pernica

Žlté karty: 87. Peš

Domáci: Hladký - Malík, Pernica, Košťál (43. Pazourek), Keresteš - Lutonský, Zavadil, Šumbera, Fischer - Skalák (62. Peš), Markovič

Hostia: Volešák (65. Chovan) - Čögley, Ramón (57. Skovajsa), Kleščík, Kingsley - Bariš (72. Bero) - Van Kessel (57. Angoy), Hajradinovič (72. Simon), Holúbek (72. Casado), Mondek (72. Frimmel) - Malec (57. Jairo)

Rozhodovali: Zelinka – Julínek, Nejezchleb

Divákov: 100

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa