Aktuality - archiv 1.12.2013

Mondek sa trénerom za dôveru odmenil gólom

Karol Mondek: „Pred zápasom sme si pripomínali, že rozhodujúca bude tímovosť a bojovný duch na ihrisku“

Zápas o druhé miesto sme zvládli. Po tuhom boji na ťažkom teréne sme si z Ružomberka (2:1) odviezli tri body, ktoré v konečnom jesennom zúčtovaní znamenajú šesťbodovú stratu na Slovan Bratislava a päťbodový náskok pred prenasledovateľmi.

„Posledný zápas jesene sme veľmi túžili vyhrať. Hralo sa na nekvalitnom a mäkkom teréne. Napriek tomu sme uspeli a to nás teší,“ povedal po stretnutí spokojný Karol Mondek.

Čiperný krídelník naposledy nastúpil v základnej zostave ešte v polovici septembra. Teraz však dostal šancu a za zaradenie do úvodnej jedenástky sa trénerom odvďačil gólom. „Gino (Van Kessel) vystrelil z pravej strany. Brankár loptu neudržal. Čakal som, že mu vypadne, a dorazil ju do prázdnej brány,“ opísal prvý gólový moment zápasu rodák z Blatnice a jedným dychom dodal: „Som rád, že ma tréner vrátil naspäť do základnej zostavy. Hralo sa mi dobre a teší ma, že som tímu pomohol gólom.“

Tretí tohtosezónny presný zásah v Corgoň lige oslávil znamenite. Divákom na tribúnach predviedol salto. „Premety a saltá ma bavili odmalička. Naviac, priateľka je gymnastka. Rád by som hral viac a potešil fanúšikov pri mojich góloch aj takouto formou,“ dodal Mondek.

V zápase, kde bojovnosť a nasadenie predčili futbalovú krásu, sme vybojovali víťazstvo. Tímu okolo trénera Martina Ševelu sa tak podarilo naplniť cieľ, s ktorým pod Čebrať cestoval. „Pred zápasom sme si pripomínali, že rozhodujúca bude tímovosť a bojovný duch na ihrisku. Ružomberčania mali šance, ale v závere sa na našu stranu priklonilo šťastie. To však praje pripravenému,“ zamyslel sa na záver Mondek.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa