Zápasy - archiv 2.11.2013

Nečakaná, ale zaslúžená prehra proti DAC

FK DAC 1904 Dunajská Streda - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali po siedmich stretnutiach v rade. Náš tím podľahol na ihrisku FK DAC 1904 Dunajská Streda 0:1 (0:1).

Do zápasu sme nenaskočili zle. V 10. min vystrelil po chybe domácej obrany nikým neatakovaný Mišák nad bránku. K individuálnemu prieniku sa v 14. min odhodlal Van Kessel, dostal sa až do šestnástky, jeho strela však nesmerovala medzi tri žrde. Od tohto momentu sme sa však takmer vytratili z ihriska. Po rohovom kope Gašparíka v 15. min a následnej trme-vrme pred bránkou Volešáka dokopol loptu do siete Kwin a poslal domácich do vedenia - 1:0. V 26. min sa po nepresných prihrávkach na našej strane lopta dostala ku Gašparíkovi, ktorý z 35 metrov napriahol, ale náš brankár bol na mieste. V 38. min zahral Gašparík priamy kop, odrazenú loptu nastrelil Ujlaky, no z bránkovej čiary zachránil Van Kessel.

V druhom polčase sme sa snažili o vyrovnanie, ale domáci pozorne bránili. Navyše, stále boli nebezpeční. V 54. a 76. min mohol zvýšiť Hošek, jeho strely však Volešák vyrazil. Najväčšia šanca AS prišla v 77. min, Holúbkovu strelu ale vyrazil brankár Pernecký. O desať minút neskôr ohrozil bránku opäť Holúbek, no Pernecký jeho pokus opäť zneškodnil. V 88. min po priamom kope Gašparíka mohol zvýšiť Szarka, jeho hlavička však skončila na brvne.

FK DAC 1904 Dunajská Streda - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Góly: 15. Kwin

Žlté karty: 19. Kwin, 46. Szarka - 31. Kleščík, 62. Mazáň, 77. Rundič

Domáci: Pernecký - Vitório da Silva, Matúš, Peter Majerník, L. Beňo - Boya - E. Ujlaky (90. M. Sedlák), Kwin, Antunovič (31. Hošek), Michal Gašparík (88. Hudák) - Szarka

Hostia: Volešák - Mondek (60. Bero), Kleščík, Rundič, R. Mazáň (81. Bezák) - Baéz - Van Kessel, Mišák (60. Malec), Hajradinovič, Holúbek - William

Rozhodovali: Horváth - Kubačka, Hrdlička

Divákov: 650

Povedali po zápase:
Mikuláš Radványi (tréner D. Stredy): "Musím pochváliť mojich hráčov za oddanosť a predvedenú hru, do zápasu dali všetko. Boli sme agresívnejší ako súper, škoda, že sme nepridali druhý gól, mali sme na to dostatok príležitostí. Už v predchádzajúcich zápasoch sme predviedli dobré výkony."

Ivan Vrabec (tréner Trenčína): "Okrem prvých desiatich minút, keď sme boli lepším mužstvom, nie je čo hodnotiť. Po góle akoby sme sa vytratili z ihriska. Súperovi sme umožnili hrať, čo sa nám v predchádzajúcich zápasoch nestalo. DAC bol tímovejší. Musíme sa z toho poučiť a ísť ďalej. Blahoželám domácim k víťazstvu."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa