Zápasy - archiv 18.10.2013

Skvelé víťazstvo na ihrisku Slovana Bratislava

Slovan Bratislava - AS Trenčín 0:3 (0:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vyhrali na ihrisku Slovana Bratislava vysoko 3:0 (0:0), keď v zápase boli lepším mužstvom. O góly AS sa postarali Peter Kleščík, Gino van Kessel a Jakub Holúbek.

Od úvodu stretnutia sme boli nebezpečnejším mužstvom. V piatej minúte zasiahol pred Mišákom brankár Slovana Putnocký, o päť minút neskôr zakročil gólman domácich po strieľanom centri Van Kessela. V štrnástej minúte spravil chybu vo vlastnej šestnástky Bagayoko, loptu mu vzal Holúbek, Putnockého však neprekonal. Po úvodných dvadsiatich minútach vstúpili do zápasu aj domáci futbalisti. Hlavička Niňaja ani príležitosť Žofčáka nevyústili do úvodného gólu. V 31. min spálil najväčšiu šancu prvého polčasu Milinkovič, jeho krížna strela tesne minula ľavú žrď Volešákovej bránky. V 34. min neuspel po centri Bagayoka a Fořtovom sklepnutí Vittek, ktorý sa ocitol sám pred gólmanom hostí. Ten istý hráč zakončil o tri minúty neskôr po rohovom kope, Volešák zneškodnil jeho hlavičku na bránkovej čiare.

Úvodnú príležitosť druhého polčasu nevyužil Vittek, ktorý nedosiahol na center Milinkoviča z ľavej strany ihriska. V 52. min fauloval v šestnástke prenikajúceho Williama stopér domácich Niňaj, nariadený pokutový kop s istotou premenil Kleščík - 0:1. O štyri minúty dvíhali po hlavičkovom biliarde hráči Slovana ruky nad hlavu tešiac sa z gólu, lopta sa však za bránkovú čiaru nedostala. V 64. min sa AS opäť tešilo z gólu. Putnockého prekonal strelou k pravej žrdi po úniku Van Kessel - 0:2. O štyri minúty neskôr vystrelil ľavou nohou Holúbek, brankár Slovana zneškodnil jeho pokus. V 73. min nevyužil výhodnú pozíciu v šestnástke Grendel, z následného protiútoku neuspel William. O dve minúty fauloval Vittek v osobnom súboji Baéza. Za svoj zákrok dostal od hlavného arbitra červenú kartu a musel opustiť ihrisko. V 84. min neumiestnil William do siete center z ľavej strany ihriska. O päť minút neskôr najskôr neuspel pred Putnockým striedajúci Bezák, následne sa presadil strelou po zemi k ľavej žrdi Holúbek a uzavrel skóre zápasu - 3:0 pre AS.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 0:3 (0:0)

Góly: 53. Kleščík (11 m), 65. Van Kessel, 89. Holúbek

Žlté karty: 52. Niňaj, 58. Bagayoko - 56. William, 85. Baéz

Červená karta: 75. Vittek (Slovan)

Domáci: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Niňaj, Vrablec - I. Žofčák (46. Mészáros), Halenár, Grendel, Milinkovič - Fořt (66. Peltier), Vittek

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundić, Mazáň - Baéz - Van Kessel, Mišák (70. Bero), Hajradinović (82. Bariš), Holúbek - William (86. Bezák)

Rozhodovali: Kráľovič - D. Hrčka, Poláček

Divákov: 2314

Povedali po zápase:
Jozef Valovič (tréner Slovana): "Prvých 30 minút bol Trenčín lepším tímom, potom sme si vypracovali šance my. Stretnutie sme prehrali zaslúžene. Pristúpili sme k prvému zápasu po reprezentačnej prestávke vlažne, prehrávali sme veľa súbojov v strede ihriska. V slovenskej lige dokáže poraziť každý každého a dnes sa to potvrdilo. Po vylúčení Vitteka sa zápas už len dohrával. Sme sklamaní, ale musíme pracovať ďalej." 

Ivan Vrabec (tréner Trenčína): "Od začiatku sme boli lepším tímom. Jednoznačne sme šli za víťazstvom. Musím pochváliť chlapcov za veľmi disciplinovaný a zodpovedný výkon. Snažíme sa o kombinačnú hru, či hráme doma alebo vonku. Toto sme my Trenčania."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa