Zápasy - archiv 5.10.2013

Chyby nás pripravili o víťazstvo nad Trnavou

AS Trenčín - Spartak Trnava 2:2 (2:2)

Zverenci trénera Martina Ševelu remizovali doma so Spartakom Trnava 2:2 (2:2). O góly AS Trenčín sa postarali Tomáš Malec a Peter Kleščík.

Úvod zápasu bol hektický a bohatý na góly. AS začalo tlakom. V 6. min Kleščík trafil žrď a onedlho sa už skóre menilo, keď na Holúbkov priamy kop si hlavičkou nabehol Malec. V 11. min hostia vyrovnali. Zmätok a sériu striel pred domácou bránou zakončil z diaľky dôraznou prízemnou jedovkou k žrdi Sabo - 1:1. V 15. min Poznar v šestnástke fauloval Maleca a následný pokutový kop Kleščík bezpečne premenil na druhý gól AS. Lenže aj na tento presný zásah hostia rýchlo odpovedali. O štyri minúty neskôr po zaváhaní našej defenzívy zostal pred bránou Poznar, ktorý technickou strelou prekonal Volešáka - 2:2. Mali sme neustálu prevahu, počas ktorej Kleščík v 26. min hlavičkoval do brvna. 

Po zmene strán mužstvá neponúkli ďalšie góly, ale zápas bol naďalej zaujímavý. Trnava okrem bránenia číhala na brejkové možnosti. V 67. min hosťujúci Mikovič po vypichnutí lopty nastrelil iba žrď prázdnej bránky. Atraktívny zápas sa skončil nerozhodne, pretože v jeho samom závere AS zopár náznakov šancí už nedokázalo zužitkovať.

AS Trenčín - Spartak Trnava 2:2 (2:2)

Góly: 7. Malec, 16. Kleščík (11 m) - 11. Sabo, 29. Poznar

Žlté karty: 17. Mazáň - 15. Poznar, 25.Štepanovský, 45. Hodek, 57. Sabo, 86. Grabež

Domáci: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundić, Mazáň (71. Bero) - Bariš - Van Kessel, William, Holúbek, Hajradinović (59. Mondek) - Malec

Hostia: Strapák - Štepanovský, Adámik, Janečka, Chovanec - Grabež - Mikovič, Hodek (79. K. Kuzma), Augustíni, Sabo (81. Schranz) - Poznar

Rozhodovali: Fajčík - Benko, Kubačka

Divákov: 3920

Povedali po zápase:
Ivan Vrabec (tréner Trenčína): "Podľa môjho názoru to bolo veľmi dobré stretnutie, otvorené až úplne do konca, pretože obe mužstvá chceli zvíťaziť. My sme dvakrát viedli, ale po našich vlastných obrovských chybách v defenzíve sa súperovi podarilo vyrovnať. Trnava hrala na protiútoky, ktoré jej aj vychádzali, my sme v defenzíve v niektorých momentoch sklamali a aj v útoku nám chýbalo viac pokoja. Konečná remíza sa nám javí ako spravodlivá."

Juraj Jarábek (tréner Trnavy): "Chceli sme napraviť naše predošlé veľmi zlé výsledky v Trenčíne, takže sme sa na tento zápas špeciálne pripravovali na umelej tráve. Trenčín mal vynikajúci vstup do zápasu, keď v úvodnej dvadsaťminútovke dominoval. My sme dobre bránili a bojovali a v ďalšom priebehu sme už začali hrať to, čo sme si predsavzali. Zamerali sme na rýchly prechod do útoku, čo sa nám aj často darilo realizovať. Takisto sa nám podarilo vyrovnať skóre na 2:2. V druhej časti sme už boli lepším tímom, začali sme súpera napádať dôraznejšie, ale nedokázali sme premieňať naše šance. Po dobrom futbale z oboch strán sme s remízou a získaným bodom spokojní, pretože každý zisk z vonku je cenný."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa