Aktuality - archiv 1.9.2013

Diváci cítili, že zápas sme nevypustili, povedal Baéz

Aldo Baéz: „Verím, že toto je naša cesta, ktorou sa chceme uberať“\r\n\r\n

Napriek zlepšenému výkonu v porovnaní s predchádzajúcimi zápasmi sme zostali bez bodu. V súboji s Ružomberkom (0:1) slávila úspech obrana pred útokom. Chvíľami až lavínovité obliehanie súperovej brány neprinieslo úspech. Napriek tomu hlavy nevešiame.

„Sme smutní z toho, že sme prehrali. Na druhej strane máme dobrý pocit, že výkon, ktorý sme predviedli, bol iný ako za ostatné týždne. Dôležité bolo, že sme opäť predviedli hru, na akú sme boli zvyknutí, hoci z toho neboli tri body. Verím, že toto je naša cesta, ktorou sa chceme uberať,“ povedal po stretnutí Aldo Baéz. 

V stretnutí sme si vypracovali veľké množstvo príležitostí. Po góle volala najmä Štefánikova žrď v prvom polčase. Po zmene strán trafil brvno Van Kessel a v závere brankár súpera zázračne zneškodnil Malecovu hlavičku. „Chýbala nám efektivita a dôraz v zakončení. Hostia boli za polčas raz pri našej bráne a bol z toho gól. Búšili sme do nich, ale nič nedosiahli. Bohužiaľ, bývajú aj také zápasy, kedy to nevyjde,“ pokračoval argentínsky legionár. 

Po prvom góle sa súper zatiahol do obrany. Zverenci trénera Martina Ševelu aj napriek tomu, že sa im v zakončení nedarilo, neskladali zbrane a neustále útočili. „Teší ma, že sa ukázala naša nezlomná vôľa. Verili sme až do konca. Aj diváci cítili, že sme sa snažili a nevypustili zápas. Ďakujeme im za podporu,“ dodal na záver Baéz. 

V kabíne po zápase zavládol smútok. V domácom prostredí sme prehrali druhý zápas za sebou, čo je po návrate do Corgoň ligy po prvýkrát. „Je rozdiel prehrať a prehrať. S Myjavou to nebolo ono. Ten zápas sme nezvládli. Herný výkon s Ružomberkom bol úplne iný. Taký, od ktorého sa môžeme odraziť,“ dodal na záver Baéz. 

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa