Zápasy - archiv 16.8.2013

Prvá domáca prehra prišla s Myjavou

AS Trenčín - Spartak Myjava 2:3 (1:0)

Zverenci trénera Ľuboša Nosického nezopakovali výkon spred týždňa. S minuloročným nováčikom z kopaníc prehrali (2:3), keď po prestávke nedokázali násjť účinný recept na hru Myjavy. O oba presné zásahy Trenčína sa postaral reprezentant Samuel Štefánik. 

Do zápasu sme vstúpili aktívnejšie. Už v 4. min fauloval prenikajúceho Štefánika kapitán hostí Černáček v pokutovom území. Jedenástku s prehľadom sám faulovaný premenil. O tri minúty napriahol Holúbek, no jeho strela nešla medzi tri žrde. V 16. min po priamom kope hlavičkoval Siva do žrde. Po dvadsiatich minútach hry vysunul Mondek Williama, ale jeho pokus v poslednej chvíli zblokovala obrana Myjavy. Následne na opačnej strane na Čögleyov center nedočiahol Malec. V závere polčasu Kukoľovu strelu zrazil na roh Bariš. 

Hostia mali do druhého polčasu raketový nástup. K odrazenej lopte sa dostal voľný Sládek a nedal Volešákovi šancu. Ten istý hráč o desať minút hlavičkoval v čistej šanci nad. V 65. min vykopol loptu Volešák, tú nespracoval Marček a Štefánik sa rútil sám na Solničku. Svoje sólo s prehľadom premenil. O šesť minút však už bolo opäť vyrovnané. Z ofsajdom zaváňajúcej situácie vyrovnal Pekár. Dokonalý obrat sa kopaničiarom podarilo dokonať desať minút pred koncom. Kukoľ vysunul striedajúceho Ferenčíka a ten upravil na konečných 2:3.
AS Trenčín - Spartak Myjava 2:3 (1:0)

Góly: 4. a 65. Štefánik (prvý z 11 m) - 48. Sládek, 71. Pekár, 79. Ferenčík

Žlté karty: Mondek, Ramon - Černáček, Kukoľ, Sládek, Ferenčík

Domáci: Volešák Čögley, Ramon (87. Mišák), Kleščík, Mazáň - Bariš (71. Bero) - Mondek (59. van Kessel), Štefánik, William (62. Mišák), Holúbek Malec

Hostia: Solnička - Siva, Černáček, Kosík, Lukšík - Marček - Daniel (75. Ferenčík), Pelegríni (89. Urgela), Pekár, Kukoľ - Sládek (84. Častulin)

Rozhodovali: Valášek - Weiss, Jenčura

Divákov: 3315

Povedali po zápase:
Ľuboš Nosický (tréner Trenčína): "Do zápasu sme vstúpili dobre a podarilo sa nám streliť rýchly gól. V ďalšom priebehu sme dvakrát viedli, ale nepostrážili sme si dôležité momenty v stretnutí, takže sa nám napokon nepodarilo bodovať. Zápas bol otvorený a zaujímavý a Myjava v ňom ukázala svoju nespornú kvalitu. Po odchode útočníka Fanenda Adiho budeme naďalej pracovať s naším mladým mužstvom. Všetci musíme ešte viac zabrať, aby sme ho dokázali nahradiť."

Ladislav Hudec (tréner Myjavy): "Veľmi dobre sme vedeli, čo na Trenčín platí. Naše zámery sa nám darilo napĺňať a odohrali sme takticky veľmi dobrý zápas. Hneď na jeho začiatku sme dostali gól z penalty, ale tento negatívny moment sme si vynahradili kladnými vecami. Domácich sme nepúšťali do ich typických situácii, v ktorých sú veľmi silní. Dôležité bolo, že nám vychádzalo veľmi dobre krytie lopty, čo bol jeden z rozhodujúcich faktorov. Víťazstvo po veľmi dobrom výkone nás samozrejme teší"

Autor: mj, sita
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa