Aktuality - archiv 25.7.2013

Zápas vyhrala skvelá partia, povedal Čögley

Peter Čögley: „Potvrdili sme, že nie sme iba nejaký fackovací panák z Trenčína“\r\n

Bravúrne zvládnutý zápas. S ostatným víťazom Švédskeho pohára sme po výbornom výkone zvíťazili (2:1) a zabezpečili si postup do 3. predkola Európskej ligy.

Zverenci trénera Ľuboša Nosického nastúpili na odvetný zápas proti švédskemu veľkoklubu s odhodlaním. Fanúšikovia pre nich pripravili bielo-červenú tribúnovú choreografiu a možno aj to ich nakoplo k skvelému výkonu. „Už vonku sme sa presvedčili, že súper je hrateľný. Hrali sme oslabení a možno aj preto nás nemali prečítaných. Nevedeli, akú silu predstavujeme v plnom zložení. Podarilo sa nám minimalizovať počet chýb. Predviedli priamočiary futbal,“ zamyslel sa po záverečnom hvizde Peter Čögley.

Súper s niekoľkonásobne vyšším rozpočtom a bohatou históriou napriek predzápasovým sebavedomým vyhláseniam skrotol veľmi rýchlo. „Bolo vidieť, že z nás majú rešpket. Potvrdili sme, že  nie sme iba nejaký fackovací panák z Trenčína. Verím, že na nás len tak ľahko nezabudnú,“ usmieval sa bývalý mládežnícky reprezentant.

Do stretnutia sme síce nastúpili opatrne, no už po pár minútach sme sa osmelili a predvádzali výkony, na aké sú priaznivci zvyknutí na domácej tráve. „Vedeli sme, že remíza nič nerieši, ale ani sme sa nechceli naháňať. Hrali sme jednoducho, boli sme trpezliví a zároveň aj aktívni. V horúcom počasí sme predvádzali fyzicky náročný futbal. Ukázalo sa, že tréningová drina sa oplatila. Z Göteborgu som mal pocit, že po kondičnej stránke zaostávali,“ povedal ma margo súboja rodák z Trenčianskej Turnej.

Gólovo sa opäť predviedol Fanendo Adi. Nigérijský útočník k štyrom gólom z Corgoň ligy pridal ďalšie dva v pohárovej Európe. „Vidieť na jeho hre veľký progres. Naučil sa hrať pre kolektív. V prvom rade je tímový a bojuje za nás a my za neho. Keď budeme na ihrisku makať a on dávať góly, bude to výborné. Základom našich úspechov je skvelá partia. Tá vyhráva zápasy,“ prezradil Čögley.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa