Aktuality - archiv 14.7.2013

Sme iba na začiatku dlhej cesty, ideme ďalej

Fanendo Adi: „Nedávam si za cieľ koľko gólov by som mal streliť, budem ale robiť všetko pre to, aby ich bolo čo najviac“

Má za sebou životný zápas v Corgoň lige. Fanendo Adi nastrieľal v súboji proti Nitre tri góly a nasmeroval mužstvo k podobnému víťazstvu, aké zažilo v prvom jesennom zápase pred rokom.

„Čo sa týka zápasu, prvý polčas z našej strany nebol dobrý. Cez prestávku sme nabrali energiu a potom išli na doraz,“ povedal po zápase spokojný Adi a k svojmu streleckému prebudeniu doplnil: "Niekoľko výnimočných výkonov som ukázal v druhej najvyššej súťaži. V Corgoň lige to bol ale môj prvý hetrik."

Po slabšom prvom polčase sa v druhom dejstve rozbehla naša ofenzíva na plné obrátky. V priebehu dvadsiatichsiedmich minút sme nastrieľali Nitranom štyri góly a nenechali nikoho na pochybách, že body zostali doma zaslúžene. „Ťažíme zo skvelej prípravy. Každý z nás tvrdo pracoval. Na hranici svojich možností. V zápase sme ukázali, že máme talent. Ak budeme hrať aj naďalej kolektívne, výsledky sa dostavia. Spoločne vyhrávame, aj prehrávame,“ ponúkol náhľad do kabíny nigérijský zakončovateľ.

Hetrikom v úvodnom kole sa Adi vyšvihol na čelo ligových kanonierov. V podobnom tempe začínal uplynulú sezónu aj David Depetris, ktorý v konečnú zúčtovaní jesene nastrieľal úctyhodných šestnásť gólov. „Mojou prioritou nie je naháňať Davida. Máme iný tím ako bol ten pred rokom. Chcem tomuto mužstvu pomôcť, aby bolo úspešné. Nedávam si za cieľ koľko gólov by som mal streliť. Budem ale robiť všetko pre to, aby ich bolo čo najviac. Tri na začiatok potešia. Sme iba na začiatku dlhej cesty. Ideme ďalej,“ zamyslel sa na záver Adi.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa