Zápasy - archiv 19.6.2013

Oba zápasy jednoznačnou záležitosťou AS

FK Senica - AS Trenčín 0:4 (0:3) a 1:4 (1:0)

V dvojici prípravných stretnutí proti Senici sme v Petrovej Vsi zvíťazili 4:0 (3:0) a 4:1 (0:1). V prvom súboji dal dva góly Tomáš Malec a po jednom pridali Marek Frimmel a Daniel Bednárik. V druhom sa dvakrát presadil Carlos De Azevedo a po góle pridali Jakub Holúbek a Fanendo Adi.

FK Senica - AS Trenčín 0:4 (0:3)

Po opatrných úvodných minútach sa do prvej šance dostali zverenci trénera Nosického. Na konci peknej kombinácie bol Malec, ktorý poslal svoj tím do vedenia. V 27. min potiahol akciu až na hranicu šestnástky Bezák. Hoci mohol už skôr prihrať, odrazená lopta sa napokon dostala k Frimmelovi, a ten krásne obstrelil brankára Senice - 2:0. Už o pár minút neskôr sme aktívnu hru pretavili do tretieho gólu. Bariš si vymenil loptu s Frimmelom. Toho tvrdú strelu Šulla síce vytlačil na brvno, ale Malec nemal problém dopraviť ju do prázdnej brány. 

V úmornom teple sme aj v druhom polčase diktovali tempo hry. V 61. min vystrelil nebezpečne Mišák. Šulla loptu iba vyrazil, ale tiesnený Malec tretí gól nepridal. Po nasledujúcom rohu ale upravil na rozdiel štyroch gólov Bednárik. Až v závere zápasu sa dostali do zakončenia aj Seničania. Ani jednu z dvoch príležitostí presne nezakončili.

Góly: 11. a 34. Malec, 27. Frimmel, 62. Bednárik

Domáci: Šulla - J. Krajčovič (78. Chvál), Pavlík, Pillár (68. Hladík), Vijlaars - Diviš, Pikulík, Jirásek (71. Balážik), Ventura, Ksorín - Vilkovský (63. T. Krajčovič)

Hostia: Volešák (46. Bartalský) - Mondek, Ranko, Bendárik (70. Tóth), Skovajsa (46. Jurica) - Bariš - Morong (46. Mišák), Bezák (80. Opatovský), Lobotka, Frimmel (76. Brigant) - Malec (74. Čentéš)

Rozhodovali: Blažek - Otrubčák, Patka

Divákov: 100

 

FK Senica - AS Trenčín 1:4 (1:0)

Úvod zápasu patril Senici. V 10. min hlavičkoval po rohovom kope nebezpečne Kalabiška, ale Šemrinec predviedol skvelý zákrok. Senica nevyužila ani ďalšiu šancu. V 13. min však unikol Diarrassouba a krížnou strelou otvoril skóre. Ten istý hráč hrozil aj naďalej. Najskôr ho zastavil Ramón a následne vytlačil jeho hlavičku na roh Šemrinec. K prvému ohrozeniu súperovej brány sme sa dostali až po polhodine hry. V 34. min vystrelil spoza šestnástky Štefánik, ale Malec loptu vyrazil na roh. O pár minút neskôr našiel De Azevedo v šestnástke Mazana, no jeho strelu Seničania zblokovali. V 40. min si nerozumeli Ramón s Kleščík a bola z toho šanca pre Senicu. Šemrinec ale Diarrassoubu vychytal. 

Úvod druhého polčasu bol celkom iný ako začiatok prvej časti hry. Nastúpili sme aktívnejšie a častejšie sme sa dostávali na dostrel súperovej brány. V 56. min sa uvoľnil De Azevedo a vyrovnal. Už o dve minúty neskôr napriahol spoza šestnástky Holúbek a Malec v bráne súpera nemal šancu. O ďalšie dve minúty neskôr sa opäť predviedol De Azevedo. Pred pokutovým územím sa uvoľnil a zo šestnástich metrov poslal loptu do pravej šibenice. Na opačnej strane sa vyznamenal Chovan pri strele zblízka. Ďalšie šance mali Adi a opäť De Azevedo. Na strane Senice nedal tutovku Diarrassouba. V 78. min Adi posunul loptu na De Azeveda, ktorého strela však skončila na ľavej žrdi. V 82. min urobili Seničania chybu, ktorú Adi strelou k žrdi potrestal a upravil na konečných 4:1.

Góly: 13. Diarrassouba - 56. a 60. De Azevedo, 58. Holúbek, 82. Adi

Žlté karty: 74. Baéz

Domáci: Malec - Gerard, Križko, Brabec, Šenk - Štepanovský, Kóňa, Komara (69. Kapusta), Kalabiška - Piroska, Diarrassouba (74. David)

Hostia: Šemrinec (46. Chovan) - Bero (71. Morong), Ramón, Kleščík (85. Tóth), Mazáň (84. Jurica) - Baéz (80. Čentéš) - Mazan (67. Mišák), Štefánik (78. Opatovský), Holúbek, De Azevedo (83. Brigant) - Adi

Rozhodovali: Otrubčák - Patka, Blažek

Divákov: 200

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa