Zápasy - archiv 23.2.2013

V generálke remíza na ihrisku majstra

MŠK Žilina - AS Trenčín 1:1 (0:1)\r\n\r\n

Záverečný prípravný zápas pred štartom ligovej jari sme odohrali na ihrisku úradujúceho majstra MŠK Žilina. V kvalitnom a zaujímavom stretnutí sme dokázal remizovať 1:1 (0:1). Náš gól vsietil František Kubík.

Domáci futbalisti boli od úvodných minút aktívni. Dvakrát pohrozil Barčík, ale Volešák ani raz nemusel zasahovať. V 11. min sa do veľkej šance dostal Pich, no naša obrana jeho strelu zo stredu šestnástky zblokovala. S pribúdajúcimi minútami sme sa začali dostávať do zápasu a vypracovali sme si niekoľko nebezpečných situácií pre bránou súpera. Lobotkovu strelu však zblokoval Piaček a hlavička Adiho letela vedľa žrdí žilinskej brány. V 33. min si Kubík po akcii Lobotku narazil loptu s Adim a krížnou strelou otvoril skóre stretnutia. V závere prvého polčasu to dvakrát vyskúšal z diaľky Štefánik, na opačnej strane Pich a Škvarka, no skóre sa nezmenilo.

Druhý polčas bol od jeho úvodu vyrovnaný. Prvá pohrozila domáca Žilina, keď Guba opečiatkoval pravú žrď Volešákovej brány. V 70. min Majtán našiel Škvarku a ten vyrovnal. Už o minútu neskôr sme mohli ísť opäť do vedenia, no Dúbravka sa pri tečovanej strele vyznamenal. O niečo neskôr zrazil žilinský brankár na hranici šestnástky Kubíka. Nasledujúci priamy kop sme poslali iba do múru. V 76. min Mazan našiel Adiho, ale jeho gól neplatil pre postavenie mimo hry.

MŠK Žilina - AS Trenčín 1:1 (0:1)

Góly: 70. Škvarka - 33. Kubík

Žlté karty: 74. Dúbravka - 77. Adi

Domáci: Dúbravka - Angelovič, Akakpo, Piaček, Nunes - Pečovský - Barčík, Paur (58.Ondráš), Škvarka (84. Mihalík), Pich (57.Bello) - Guba (60.Majtán)

Hostia: Volešák - Čögley, Ramón, Bednárik, Mazáň (77. Baéz) - Lobotka - Mazan (59. Frimmel), Štefánik, Holúbek, Kubík (77. Mondek) - Adi (77. William)

Divákov: 500

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa