Aktuality - archiv 20.3.2008

Prince Addai novou posilou AS

V kádri Trenčanov ďalší cudzinec

Na piatkovom predpoludňajšom tréningu sa predstavil nový hráč. Prince Addai pricestoval na Sihoť v noci zo štvrtka na piatok. Administratívne záležitosti spojené s jeho prípadným štartom proti Nitre sa vybavili v expresnom tempe, na dôležitý duel s ním tak tréneri môžu počítať.

Príchod Princa Addaia do Trenčína bol avizovaný už počas sústredenia v Holandsku. Prekážkou v jeho skoršom príchode boli študijné povinnosti. „Trvalo to trošku dlhšie. Vybaviť všetky papierové záležitosti, nebolo vonkoncom jednoduché,“ rozhovoril sa cestou z letiska vo Schwechate do Trenčína sympatický futbalista. „O Trenčíne som hľadal informácie na internete. Podľa dostupných zdrojov tam žije približne 60-tisíc obyvateľov a v súčasnosti je tam údajne veľký hokejový boom,“ sypal z rukáva správy o meste 24-ročný stopér.

Prince Addai sa predstavil v drese AS Trenčín už počas sústredenia v Holandsku. V zápase proti rezerve Ajaxu zaznamenal jediný gól slovenského tímu. „V stopérskej dvojici som hral vedľa Csabu Horvátha. Súčinnosť s ním bola vynikajúca. Už sa teším na ďalšie skúsenosti po jeho boku,“ lovil spomienky na holandskú kooperáciu bývalý hráč rezervy Feyenoordu Rotterdam a prvoligového Dordrechtu. Informácia o dvojzápasovom kartovom treste pre kapitána AS ho zjavne nepotešila.

Holanďan narodený v Ghane prišiel do Trenčína zatiaľ do konca sezóny. Nevylučuje však ani dlhodobejšiu spoluprácu s tímom. „Je to úžasné mladé mužstvo s obrovskými predpokladmi do budúcnosti. Ak by sa podarilo udržať týchto hráčov pokope, môže to byť zaujímavý výber,“ odhaduje vývoj AS Prince Addai.

Autor: MS
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa