Zápasy - archiv 24.11.2012

Prehra na trávniku lídra

ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 3:1 (1:0)

AS Trenčín prehral v zápase 18. kola Corgoň ligy na ihrisku prvého Slovana Bratislava 1:3 (0:1). Jediný gól nášho tímu zaznamenal David Depetris.

Už v 2. min unikol po ľavej strane Peltier, ale Volešák si s jeho strelou poradil. Aj v nasledujúcich momentoch prvého polčasu hrozil najmä Slovan. Na opačnej strane zaujal v 6. min snahou prelobovať Putnockého z polovice ihriska Štefánik, no lopta skončila iba na reklamách za bránou. Po úvodnom nápore domácich sa hra vyrovnala a až do 19. min to bolo bez šancí na oboch stranách. V tomto čase si na dlhú loptu medzi stopérov nabehol Peltier, ale Volešák bol rýchlejší ako rýchlik z Trinidadu a Tobaga. O chvíľu neskôr pohrozil strelou tesne vedľa ľavej žrde Halenár. V 26. min si Holúbek narazil s Mondekom, vrútil sa do šestnástky, ale Putnocký vyrazil jeho strelu na roh. V 37. min po zaváhaní Godála išiel sám na našu bránu Peltier, bez väčších problémov obišiel Volešáka a poslal svoj tím do vedenia. Tesne pred odchodom do šatní prešiel Milinkovič okolo Holúbka, ale mieril iba do bočnej siete.

Druhý polčas nepriniesol príliš veľa futbalových momentov. Slovan sa zameral iba na bránenie tesného vedenia, no my sme ponúknutý priestor nevyužili. Prvá šanca prišla až v 77. min, keď Depetris po rohu hlavičkoval iba do rúk Putnockého. Práve tento moment nás následne mrzel. Skóre sa totiž zmenilo na opačnej strane. V pokutovom území sa po štandardnej situácii zorientoval Gorosito a krížnou strelou prekonal Volešáka. V 84. min stiahol Kleščík v pokutovom území Szárku a Žofčák upravil na rozdiel troch gólov. V závere stretnutia zmiernil prehru Depetris.

ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 3:1 (1:0)

Góly: 37. Peltier, 78. Gorosito, 84. Žofčák (11 m) - 90. Depetris

Žlté karty: 65. Gorosito - 80. Kleščík, 90. Kubík

Domáci: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Grendel, Kopúnek - Halenár (69. Szarka), Žofčák (88. Vrablec), Milinkovič (83. Hlohovský) - Peltier

Hostia: Volešák - Čögley, Godál, Kleščík, Holúbek (69. Mazáň) - Lobotka (60. Depetris) - Mondek (81. Mazan), Díaz, Štefánik, Kubík - Adi

Rozhodovali: P. Hrčka - D. Hrčka, Bobko

Divákov: 2654

Povedali po zápase:
Samuel Slovák (tréner Slovana): "Proti kvalitnému súperovi sme v prvom polčase zvolili agresívne napádanie, z čoho sme vyťažili jeden gól. Bol to však vyčerpávajúci spôsob hry a po zmene strán prevzali iniciatívu hostia. Strelili sme však ďalšie dva góly. Som rád, že sme jesenú časť sezóny na domácom ihrisku ukončili víťazstvom."

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Najmä v prvom polčase sme videli dynamický a rýchly futbal s väčšími príležitosťami na strane Slovana. Škoda, že sme domácim umožnili ľahko sa dostať do vedenia. Po zmene strán nás súper menej napádal, prevzali sme iniciatívu, ale opäť sme dvakrát inkasovali. V organizácii hry vieme byť aj lepší. Je to pre nás ďalšia výzva, aby sme takéto zápasy zvládali lepšie."

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa