Zápasy - archiv 15.3.2008

Nezdvihli sme rukavicu hodenú Sencom

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Ani zápas na ihrisku Zlatých Moraviec neznamenal pre AS prerušenie nepríjemnej série prehier, ktorá sa po výsledku 0:2 (0:1) na pôde nováčika natiahla na osem stretnutí. Trenčín dokonca nebodal naplno už jedenásť duelov v rade a po piatkovom víťazstve Senca nad Slovanom stráca na poslednom mieste ligovej tabuľky už šesť bodov na tím od Slnečných jazier.

Úvodné dejstvo "šesťbodového" stretnutia prinieslo viac nervozity a bojovnosti ako futbalovej krásy. O vôbec prvú strelu sa pokúsil v 26. min Sluijter, no nemieril presne. Prvý strelecký pokus domácich prišiel v 34. min z kopačky Pelegríniho, ale Rožník bol na mieste. Vzápätí odpovedal z dobrej pozície Depetris, tiež však namieril vedľa. Do vedenia išli domáci v 39. min po rohovom kope Ondrejku. Po zmätkoch v obrane Trenčína sa lopta dostala k Ujlakymu, ktorý z trinástich metrov nádherne trafil - 1:0. V 42. min Greguškova jedovatá strela len tesne minula cieľ. V závere polčasu Ujlakyho tvrdý pokus z priameho kopu gólman hostí vyrazil pred seba, dobiehajúci Miroslav Tóth však nedotlačil loptu do siete.

Hneď po zmene strán sa ten istý hráč rútil sám na Rožníka, no v dobrej pozícii mieril vedľa. V 66. min sa po druhej žltej karte z ihriska porúčal kapitán Trenčína Csaba Horváth. Hostia sa napriek tomu nevzdávali a v 73. min sa v dobrej pozícii ocitol Depetris, jeho dobre mierenú strelu Brezina s námahou vytlačil na roh. V 88. min vysunul Minarčík Číža, no ten mieril iba do bočnej siete. V závere vystrelil striedajúci Choma a jeho tečovaná strela skončila za chrbtom prekvapeného Rožníka - 2:0.

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Góly: 39. Ujlaky, 90. Choma

Žlté karty: 12. Minarčík, 79. Ujlaky, 90. Maron - 14. Gergel, 46. Cs. Horváth

Červené karty: 66. Cs. Horváth (Trenčín) po druhej ŽK

Domáci: Brezina - M. Bednář, Klabal, Peter Farkaš, Minarčík - Greguška - Ondrejka (67. Maron), Juska, Ujlaky (80. Choma), Pelegríni (63. Číž) - Miroslav Tóth

Hostia: D. Rožník - Čögley, Cs. Horváth, Kasálek, Van der Ree - Gergel (59. Jašurek), Sluijter, Baez (41. Marček), Chanti - Šebek (76. Križko), Depetris

Rozhodovali: Havrilla - Palušák, Benko

Divákov: 2479

Ján Rosinský (tréner Zlatých Moraviec): "Zápas mal náboj, obe mužstvá príkladne bojovali. Kľúčovým okamihom stretnutia bol náš vedúci gól. Škoda vynikajúcej príležitosti Tótha v závere prvého polčasu. Po vylúčení Horvátha súper úplne otvoril hru, čo sme v závere dokázali využiť na strelenie druhého gólu."

Martin Stano (tréner Trenčína): "Zápas bol pre oboch veľmi dôležitý a šance boli na oboch stranách. Po vylúčení sme hrali vabank. Bohužiaľ, tento zápas sme opäť prehrali. Napriek tomu ideme ďalej."

foto: sita.sk

Autor: MG
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa