Aktuality - archiv 5.10.2012

Mondek: Potrebujeme sa herne chytiť

Karol Mondek: "Niektoré zápasy nám nevyšli herne, potrebujeme sa opäť chytiť"

Po posledných neúspešných výsledkoch si chcú zverenci trénera Adriána Guľu napraviť chuť v ligovom zápase na pôde predposlednej Nitry. Zápas dvoch tímov, ktoré potrebujú víťazný impulz, sa v meste pod Zoborom začína v sobotu o 17.30 h. 

„Keď rátame aj pohár, dlhšiu dobu sme nezvíťazili. Niektoré zápasy nám nevyšli herne, potrebujeme sa opäť chytiť,“ povedal deň pred stretnutím Karol Mondek.

Posledné výkony neboli podľa predstáv. Hoci, ako je u nás zvykom, loptu sme držali vo svojej moci, chýbala potrebná agresivita, čo si uvedomuje aj dvadsaťjedenročný stredopoliar. „Musíme byť v prvom rade dôrazní v osobných súbojoch. Súpera dostatočne dostupovať a hrať v krídelných priestoroch. Následne by mali prichádzať centre do šestnástky.“

Od Nitranov pekné futbalové divadlo neočakáva. „Jurkemikovci“ čakajú na trojbodový zápis štyri kolá. Najmä posledné udalosti im na pohode nepridali. Strata Soumaha, ktorý je považovaný za jednu z najväčších osobností Corgoň ligy, je citeľná. „Očakávam od nich, že budú hrať jednoduchý futbal. Predpokladám taktiku podriadenú zisku bodov, keďže ich potrebujú ako soľ. Budú sa snažiť hrať lopty za obranu, tam sa ich útočníci budú biť s našou obranou,“ pokračoval Mondek.

Corgoň liga rozbieha druhú tretinu svojej dlhodobej časti. Na úvodný tohtosezónny zápas s Nitrou máme príjemné spomienky, keď sme na Sihoti zdolali súpera päťgólovým rozdielom. „Bude to iné ako doma. Isto si na tento zápas pamätajú aj oni a budú si na nás dávať pozor. Ak však dáme gól ako prví, možno očakávať, že uhráme dobrý výsledok,“ povedal na záver rodák z Blatnice. 

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa