Zápasy - archiv 28.7.2012

Ďalšie tri body s gólovou pečaťou Depetrisa

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 2:1 (1:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu vyhrali aj druhý domáci zápas. V 3. kole Corgoň ligy zdolali 1. FC Tatran Prešov 2:1 (1:0), keď oba góly zaznamenal David Depetris.  

Po opatrnom úvode sa do zakončenia dostali Depetris a Baéz, ale ani v jednom prípade sa šanca neskončila gólovou strelou. Aj naďalej sme mali loptu v moci. V 12. min prišlo gólové vyústenie. Po akcii na pravom krídle sa lopta dostala pred šestnástku k Díazovi. Ten našiel naľavo Holúbeka, ktorého center Depetris s prehľadom premenil na otvárací gól zápasu. V 35. min zostal voľný v našej šestnástke Pribula, ale krížna strela mierila len do bočnej siete. Ten istý hráč sa dostal do šance aj pár minút pred prestávkou, ale sám na hranici šestnástky loptu dobre netrafil, a Volešák zasiahol.

Druhý polčas začal príležitosťou Prešova. Pred Volešákom však zasiahol Ramón a napokon bol z toho iba rohový kop. Tempo hry v druhom polčase aj pre veľké teplo upadlo. V 65. min však zabojoval striedajúci Lobotka, Baéz predĺžil hlavou na Depetrisa, ale ten tiesnený nemieril presne. O tri minúty neskôr získal loptu Mazan, Lobotka našiel Štefánika, no ten mieril iba tesne vedľa ľavej žrde. V 74. min prišiel ojedinelý útok Prešova. Marcin zatiahol loptu až do šestnástky, poslal prihrávku do päťky a Ramón loptu nešťastne zrazil za chrbát brankára Volešáka. Desať minút pred koncom zápasu vystrelil spoza šestnástky Marcin, ale Volešák si s loptou poradil. Súpera sme zovreli a päť minút pred koncom riadneho hracieho času našiel Mondek v šestnástke Depetrisa, ten nezaváhal a rozhodol, lebo strela Dolného v nadstavenom čase išla mimo žrde.

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 2:1 (1:0)

Góly: 12. a 85. Depetris - 74. Ramón (vl.)

Žlté karty: 6. Baéz, 68. Depetris - 23. Lipták, 29. Pribula, 84. Dolný

Domáci: Volešák - Mondek, Ramón, Godál, Mazáň - Baéz - Mazan, Díaz (80. Malec), Štefánik (76. Morong), Holúbek (63. Holúbek) - Depetris

Hostia: Diviš - Bartek, P. Petráš, Krajník (46. Kostadinov), Kolbas - Papaj (46. R. Torres), Adam, Lipták, Pribula (70. Dolný) - Marcin, Guba

Rozhodovali: Trutz - Vorel, Bednár

Divákov: 1968

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Naše víťazstvo sa nerodilo ľahko, o to väčšiu má pre nás cenu. Súper veľmi dobre bránil, ale my sme sa neustále snažili hľadať voľný priestor a tímovým duchom sme zdolali húževnatého protivníka. Náš výkon určite nebol najlepši, sme schopní zahrať oveľa lepšie, a preto si musíme tento fakt dôsledne rozobrať."

Angel Červenkov (tréner Prešova): "Obe mužstvá sa predovšetým snažili hrať futbal. My sme vedeli, že nastupujeme proti kvalitnému súperovi, a určite sme mu boli kvalitným súperom. Domáci nám nedovolili vypracovať si veľa gólových šancí, na druhej strane sme doplatili na to, že sme nevyužili množstvo našich príležitostí. Hráči podali disciplinovaný výkon a dobre plnili dohodnutú taktiku. Našu zostavu sa však neustále snažíme vhodne doplniť."

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa