Aktuality - archiv 25.6.2012

Na úvod sústredenia Wiener Neustadt

Na sústredenie do Rakúska odcestovalo 22 hráčov

Prvé mužstvo AS Trenčín odcestovalo na sústredenie do Rakúska, kde čaká zverencov trénera Adriána Guľu dvojica prípravných zápasov. Hneď v utorok sa stretneme s Wiener Neustadt (Langenlebarn, 18.30) a v piatok nás čaká Sturm Graz (Sonnhofen, 19.00). Tím strávi tri dni v športovom komplexe v Steinbrunne neďaleko Viedne. Týždenný mikrocyklus vyvrcholí prípravným zápasom proti Jihlave (Rakvice, 17.00).

„Z našej strany pôjde o vrchol zaťaženia zápasovou formou. Čakajú nás traja silní súperi v rýchlom slede. Hráčov chceme vyťažiť v súčinnosti s taktickými pokynmi. Potrebujeme sa dobre pripraviť na súťaž. K dispozícii bude kvalitná plocha na dvojfázový tréning. Môžeme ešte zefektívniť našu prácu tým, že budeme mať hráčov neustále pohromade,“ komentoval tréner Guľa.

Do štartu nového ročníka Corgoň ligy zostáva menej ako tri týždne. „Hráči majú možnosť dať o sebe vedieť, zabojovať o miesto v tíme a základnej zostave. Tešíme sa na konfrontáciu s kvalitnými tímami,“ dodal šéf realizačného tímu.

Do Rakúska odcestovalo dvadsaťdva hráčov. S tímom už nešla dvojica prichádzajúca z Malty Stephen Pisani a Nigéričan John Nwoba. Novou tvárou je ďalší nigérijský futbalista Sherif Bashir, ktorý môže nastupovať na ľavej strane záložnej formácie.

Tím na sústredení v Rakúsku: Miloš Volešák, Igor Šemrinec, Peter Bartalský - Gabriel Bezák, Sherif Bashir, Miroslav Poliaček, Tomáš Malec, Aldo Baéz, David Depetris, Marek Frimmel, Jakub Holúbek, Peter Mazan, Karol Mondek, Peter Kleščík, Iván Díaz, Boris Godál, Ramón da Silva, Adam Morong, Peter Štyvar, Samuel Štefánik, Róbert Mazáň, Stanislav Lobotka

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa