Zápasy - archiv 15.5.2012

Po víťazstve nad Prešovom definitívne piate miesto

AS Trenčín – 1. FC Tatran Prešov 2:0 (2:0)

V záverečnom domácom stretnutí Corgoň ligy 2011/2012 sme zdolali 1. FC Tatran Prešov po góloch Davida Depetrisa a Filipa Hlohovského 2:0 (2:0). Kolo pred koncom aktuálneho ročníka najvyššej domácej súťaže sme si zabezpečili skvelé piete miesto v súťaži.

Od úvodu sme boli nebezpeční a dominovali vo všetkých herných činnostiach. V 4. min sa po kombinácii spoluhráčov dostával do šance Depetris, ale loptu mu v poslednej chvíli zobral jeden z obrancov Prešova. O chvíľu neskôr zachraňoval súper pred Hlohovským. V 8. min sa už skóre stretnutia zmenilo. Mazan vybojoval loptu na hranici pokutového územia. Za chrbát obrany vysunul Štefánika a ten sa v dobrej pozícii neulakomil a predložil gólovú prihrávku Depetrisovi – 1:0. V polovici prvého polčasu Depetris posunul späť na Salinasa, no jeho strelu mieriacu do siete tečoval Štetina rukou nad bránu. Nasledoval červená karta a pokutový kop, pri ktorom však Depetris nechal vyniknúť brankára. O tri minúty sa po prudkom Mazanovom centri tlačil do šance Štefánik, ale ani na dvakrát loptu do siete nepretlačil. Päť minút pred odchodom do šatní poslal centrovanú loptu z pravej strany Mazan a Hlohovský upravil na rozdiel dvoch gólov – 2:0. 

Zápas v úvode druhého polčasu stratil svoje tempo a šance neprichádzali. Napriek tomu sme držali loptu v svojej moci a súpera niekoľkokrát zatlačili pred pokutové územie. Finálne prihrávky nám však nevychádzali. Prešov sa zatiahol pred vlastnú šestnástku a na našu polovicu sa dostával len sporadicky. V 90. min uvoľnil Salinas v šestnástke Hlohovského, no ten mieril mimo. Skóre stretnutie sa tak nezmenilo.

AS Trenčín – 1. FC Tatran Prešov 2:0 (2:0)

Góly: 8. Depetris, 40. Hlohovský

Žlté karty: 45. Depetris, 72. Ševela – 38. Papaj , 49. Piter-Bučko, 62. Adam

Červené karty: 22. Štetina

Domáci: Volešák – Čögley, Godál, Ševela, Mazáň – Kleščík – Mazan (78. Holúbek), Štefánik (81. Díaz), Salinas, Hlohovský – Depetris (70. Štyvar)

Hostia: Plánička – Papaj, Piter-Bučko, Krajník, P. Petráš – Štetina – Guba (77. L. Hruška), Katona, Adam (90. Jacko), Marcin – Střihavka (23. Rafael)

Rozhodovali: Glova – Balko, Polaček

Divákov: 1312

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa