Zápasy - archiv 23.3.2012

Na ihrisku Slovana sme siahali po troch bodoch

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:2 (1:1)

Zverenci trénera Adriána Guľu získali cenný bod na ihrisku bratislavského Slovana. V sobotňajšom zápase 23. kola najvyššej domácej súťaže remizovali na Pasienkoch 2:2 (1:1) po góloch Filipa Hlohovského a Davida Depetrisa.

Prvých tridsaťpäť minút bolo prehliadkou neúspešného úsilia domácich futbalistov dosiahnuť prvý gól. V 14. min pohotový Kleščík vykopol na rohový kop strelu Smetanu, ktorá už smerovala do opustenej bránky AS. O minútu neskôr pohrozil Štyvar pred brankárom Slovana. V 17. min Holúbek v spolupráci s Volešákom na hranici pokutového územia čisto zastavili nabiehajúceho Pilieva. O minútu neskôr Volešák vysokú prihrávku Mészárosa na Pilieva v poslednej chvíli vybojoval na rohový kop. V 25. min Halenár z priameho kopu trafil brvno našej bránky, ale lopta sa odrazila pred bránkovú čiaru a Volešák ju včas vyrazil pred seba. V 29. min si potlesk na otvorenej scéne zaslúžil za ukážkový slalom obranou Piliev, ale Volešák jeho strelu vyrazil na rohový kop. Domáci sa dočkali v 39. min, keď Mészáros pred pokutovým územím vyhral súboj s brankárom hostí a Slovan viedol 1:0. Šok pre priaznivcov Slovana priniesla 43. min, keď Hlohovský poriadne vyobracal domácich stopérov a z hranice pokutového územia popri bezmocnom Putnockom vyrovnal na 1:1.

V 48. min sa vyznamenal Putnocký, keď bravúrne robinzonádou vyrazil na rohový kop ukážkovú strelu Salinasa. V 50. min hlavička Smetanu minula bránku Trenčína. Na druhej strane pozorný Volešák v 55. min včas odkopol vysokú prihrávku Hada na Halenára a Mészárosa. O tri minúty neskôr polovysokú krížnu strelu Štyvara cez pokutové územie Putnocký chytil. V 62. min Halenár pohotovou strelou zo šestnástich metrov trafil bočnú sieť hosťujúcej bránky. V 75. min brankár hostí Volešák vytlačil spod brvna technický oblúčik Pilieva, no po následnom rohovom kope Smetana dosiahol druhý gól domácich. Rýchla akcia Peltiera so Salinasom sa v 83. min skončila streleckým pokusom mimo bránky. V 87. min Salinasov priamy kop z 25 metrov vyrazil Putnocký iba pred seba, Mazan hlavou trafil žrď a dôrazný Depetris vyrovnal na 2:2. Boli sme aj blízko k víťazstvu v tomto súboji, no Putnocký už v nadstavenom čase zázračným zákrokom vyrazil gólovú strelu Peltiera.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:2 (1:1)

Góly: 39. Mészáros, 76. Smetana - 43. Hlohovský, 87. Depetris

Žlté karty: 22. Mészáros, 56. Kladrubský, 90. Szarka - 40. Štyvar

Domáci: Putnocký - Bagayoko, Jánošík, Had, Kolčák (90.+ Čermák) - Kopúnek - Mészáros, Kladrubský, Piliev (77. Szarka) - Halenár, Smetana (80. Konečný)

Hostia: Volešák - Holúbek, Diakite, Kleščík, Čögley (83. Depetris) - Hlohovský (67. Mazan), Štefánik (57. Diaz), Baéz, L. Peltier - Salinas - Štyvar

Rozhodovali: Leško - Balko, Tomčík

Divákov: 2215

Autor: sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa