Zápasy - archiv 10.9.2011

Gól venoval do nebies

David Depetris: "Súpera sme mohli zlomiť už do prestávky"\r\n

Po domácich zápasoch chudobných na góly videli diváci na Sihoti päťgólovú nádielku. Zverenci trénera Adriána Guľu zvíťazili nad MFK Košice presvedčivo 4:1. Po šiestich hluchých kolách sa medzi strelcov zapísal aj najlepší kanonier uplynulého ročníka druhej najvyššej súťaže David Depetris.

„V prvom polčase sme mali tri či štyri dobré príležitosti, ale chýbala nám efektivita. V druhom dejstve sme však pridali rýchlo druhý a tretí presný zásah a rozhodli. Nevyhli sme sa však chvíľkovej nepozornosti a zbytočne inkasovali z kopačky Diabyho. Celkove ale považujem náš výkon za dobrý. Už sme potrebovali výraznejšie víťazstvo,“ povedal na margo zápasu s MFK Košice Depetris.

Po góle volali už dve šance z prvého polčasu. Najskôr z ťažkého uhla netrafil prázdnu bránu a v závere polčasu nezužitkoval ani Báezovu prihrávku. „Aldo mi dal výbornú loptu. Prekvapilo ma, že tá prešla medzi nohami obrancu a už som na ňu nedokázal včas zareagovať. Súpera sme mohli zlomiť už do prestávky,“ popísal situáciu zo záveru prvého dejstva argentínsky legionár.

Gólovej radosti sa dočkal po 622 minútach. Po akcii reprezentanta Trinidadu a Tobaga Lestera Peltiera využil kanoniersky inštinkt a poslal vyrazenú loptu za chrbát košického brankára. „Do pokutového územia som vbiehal s tým, že sa ku mne možno lopta odrazí a tak sa aj stalo. V uplynulých zápasoch mi podobná intuícia chýbala. Z toho, že sa mi konečne podarilo streliť gól, som veľmi šťastný. Je to rok, čo mi zomrela mama a rád by som jej ho venoval, podobne ako aj Pavlovi Demitrovi. Určite sa z môjho gólu tešili aj bratia s otcom. Tí ma sledovali doma prostredníctvom internetu,“ povedal dvadsaťdvaročný útočník.

Na zápase sa v hľadisku vynímala modro-biela argentínska vlajka. Davida Depetrisa prišiel povzbudiť kamarát z rodného mesta. „Som veľmi rád, že za mnou pricestoval a videl ma naživo. A samozrejme videl aj môj gól,“ dodal na záver s úsmevom strelec tretieho gólu do siete Košíc.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa