Aktuality - archiv 31.7.2011

Na Záhorí až príliš krutý výsledok

Martin Ševela: "Senica vedela udrieť v pravý čas a tvrdo potrestala naše chyby"

Márne čakanie na víťazstvo. Ani v treťom stretnutí sme nepocítili jeho sladkú príchuť. Ba práve naopak. Vicemajster sa s nami nehral a v počasí, ktoré leto nepripomínalo, rozvlnil sieť za chrbtom Miloša Volešáka až štyrikrát.

Senica sa v nedeľu večer zahrala na tichého zabijaka. Hoci mali naši chlapci opticky loptu na kopačkách viac ako súper, ten potrestal každé z našich zaváhaní. Výsledok 0:4 (0:1) je pre zverencov trénera Adriána Guľu viac ako krutý. „Súper vyrukoval s kvalitnou taktikou. Po prvom góle sa takticky stiahol a nechal nás hrať, aby sme nadobudli pocit, že s nimi môžeme predviesť vyrovnanú partiu. Vedel však udrieť v pravý čas a tvrdo trestal naše chyby. Výsledok je pre nás príliš krutý,“ ťažko hľadal slová Martin Ševela.

Prvý gól v sieti Miloša Volešáka patril opäť do kategórie nešťastných. Podobne ako proti Ružomberku si trenčianska obrana neodpustila zaváhanie. Tentokrát v ňom mal prsty najskúsenejší hráč v modrom drese Martin Ševela. „Senický stopér odkopol loptu. Chcel som ju odhlavičkovať, ale v poslednom momente zmenila smer a iba som ju nešťastne lízol Hošekovi priamo do behu. V danej chvíli som sa snažil urobiť to najlepšie. Mrzí ma, že to nevyšlo,“ opísal smolný moment z úvodu stretnutia kapitán musžtva.

Úvod sezóny nevyznieva v prospech našich chlapcov. Po troch kolách majú na svojom konte jediný bod a v corgoňligovej tabuľke sú za nimi už iba futbalisti Dunajskej Stredy. Oku lahodiaci futbal na body nestačí, čo si uvedomuje aj Martin Ševela. „Snažíme sa o útočnú a kombinačnú hru, rozťahujeme to do strán, čím vzniká pre súpera priestor preniknúť k brankárovi stredom. Často zostávame zoči-voči útočníkom dvaja stopéri. Mužstvo je mladé, chýbajú mu skúsenosti s najvyššou súťažou. Potrebujeme čas na adaptáciu v Corgoň lige,“ povedal na záver 35-ročný stopér.

Depetrisov natiahnutý sval

Už v 20. min opustil hraciu plochu na nosidlách najlepší strelec uplynulého ročníka I. ligy David Depetris. Pár minút predtým spadol v súboji pred brankárom Bolekom a hoci sa snažil boľavé miesto rozmasírovať sám, pokračovať už nemohol. "David si natiahol stehenný sval. Nastúpi na špeciálny tréningový proces pre zranených hráčov. O tom, v akom časovom horizonte bude opäť pripravený na plnú záťaž, sa rozhodne v strede týždňa," ozrejmil zdravotný stav Depetrisa manažér Igor Schlesinger.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa