Aktuality - archiv 23.7.2011

Zapletený v oboch góloch

„Najmä kvôli divákom ma mrzí, že sme stratili dva body,“ povedal po zápase Peter Kleščík

„Úvodných dvadsať minút sa nám nepodarilo zachytiť. Našťastie, pri úvodnej šanci nás podržal Miloš Volešák. Postupom času sme prebrali iniciatívu a chvíľami sme dominovali. Škoda, mali sme aj na víťazstvo,“ opísal priebeh prvého domáceho zápasu Peter Kleščík.

Napriek tomu, že Ružomberok sa vo väčšine zápasu venoval obrannej činnosti, boli to hostia, ktorí sa v 72. min ujali vedenia po šťastnom góle Pavla Masaryka. „V danom momente nám chýbala väčšia trpezlivosť a rozvaha. Lopta išla od nášho záložníka do dvoch súperových hráčov, prišlo k strate. Nasledovala prihrávka za obranu. Dostal som sa do jemného kontaktu s Milošom (Volešákom), ktorý loptu nešťastne odkopol na Masarykovu nohu. Pre Masaryka už nebol problém trafiť bránu,“ opísal nešťastný moment z druhého polčasu rodák z Čadce.

Inkasovaný gól chlapcov nezlomil. Vyrovnať sa im podarilo v 89. min, kedy zaváhanie z opačnej strany odčinil Peter Kleščík gólom v Hrdličkovej sieti. „Center prišiel z pravej strany. Predo mnou niekto loptu tečoval a už som sa iba sústredil na to, aby som ju dobre trafil. Našťastie, podarilo sa to,“ spomína na prvý gól Trenčína pred domácim publikom v Corgoň lige Kleščík.

Zápas proti Ružomberku časovo kolidoval s predstavením Stanley Cupu na Mierovom námestí. Napriek tomu si cestu na Sihoť našli štyri tisícky divákov. „V Trenčíne som už nejaký rôčik, ale na podobnú návštevu sa nepamätám. Najmä kvôli divákom ma mrzí, že sme stratili dva body. Rád by som sa im poďakoval za podporu a verím, že nás prídu v podobnom počte povzbudiť aj na ostatné domáce zápasy. Budeme ich potrebovať,“ povedal na záver 22-ročný obranca.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa