Aktuality - archiv 26.11.2007

Vyjadrenie Filipa Hlohovského k piatkovej dopravnej nehode

Filip Hlohovský: "Dostal som poriadnu lekciu"

Slová hľadám veľmi ťažko. Urobil som nevysvetliteľnú a ťažko ospravedlniteľnú chybu. Žiaľ, nestalo sa mi to prvýkrát. Sklamal som spoluhráčov, fanúšikov, trénerov a predovšetkým svojich najbližších. Hľadať výhovorky, prečo som konal tak nezodpovedne, je v tejto chvíli zbytočné. Mnohí ľudia prežívajú ťažké životné obdobia a riešia neľahké problémy. Niektorí situáciu zvládnu, iní tlaku podľahnú. Ja som sa, žiaľ, zaradil do druhej kategórie.

Nabúral som. Jediným šťastím je, že sa nikomu nič nestalo. Ohrozoval som nevinných ľudí. Je mi z toho smutno. Myslel som si, že mne sa nemôže nič stať. Ale mýlil som sa.

Dostal som poriadnu lekciu. Verím, že táto facka ma preberie a vráti ma späť na správnu cestu. V tomto komplikovanom období sa obrátim najmä na najbližších, ktorým som spôsobil najväčšie nepríjemnosti a bolesť. Určite vyhľadám aj pomoc psychológa. Je mi úplne jasné, že pomôcť si musím ale najmä ja sám.

Uvedomujem si, že môj nerozvážny skutok môže mať pre mňa a pre moju kariéru vážne následky. V súvislosti s mojím incidentom som už absolvoval osobný pohovor s reprezentačným trénerom do 21 rokov Jozefom Barmošom. Moje správanie ho veľmi sklamalo, ale zároveň mi vyjadril dôveru a podporu. Deprimované bolo i vedenie klubu. Dostal som vysokú – šesťcifernú – pokutu. Jej výška je však vzhľadom na závažnosť môjho skutku absolútne zaslúžená.

Viem, že ma čaká náročné obdobie. Moje konanie budem musieť obhajovať nielen v rodine, kabíne, či pred majiteľmi klubu, ale aj na polícii. Napriek všetkým týmto nepríjemnostiam sa chcem opäť venovať na 100% futbalu. Nezodpovedným konaním som určite stratil väčšinu priaznivcov, takže urobím všetko preto, aby som si ich priazeň opätovne získal svojimi výkonmi na ihrisku.

Autor: Filip Hlohovský
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa