Zápasy - archiv 23.11.2007

Po zahanbujúcej prehre v Trnave pád na dno

Spartak Trnava - AS Trenčín 6:0 (2:0)

Zverenci trénera Roba McDonalda utrpeli ďalšiu zahanbujúcu prehru, keď na štadióne Antona Malatinského podľahli domácemu Spartaku Trnava 0:6 (0:2). AS Trenčín prehral po štvrtý raz v rade a dokopy sedem duelov už nepozná pocit plného bodového zisku. Skóre z ostatných štyroch súbojov je žalostné – 2:15!

Trnava nastúpila proti Trenčínu v kompletnom zložení, už s uzdraveným Barčíkom a do zostavy sa vrátili aj Kamesch a legionár Srb Borivoj Filipovič. Na hre domácich to bolo aj badať. Už od prvých minút červeno-čierni mierili za povinným víťazstvom. Už v 5. min napálil Doležaj bez prípravy odrazenú loptu smerom na bránku a v skrumáži sa odrazila od chrbta kapitána AS Csabu Horvátha do siete. Domáci produkovali celoplošný kombinačný futbal s častou streľbou a boli nad sily Trenčanov. V 21. min svoje úsilie pretavili do ďalšieho gólu. Po súhre Filipovič - Bernáth skončila prízemná strela z kopačky Filipoviča v sieti po druhý raz. V závere polčasu striedajúci Minarčík našiel centrom Doubeka, ktorý bez prípravy opečiatkoval brvno Kameschovej bránky.

Aj po prestávke dobre naladení Trnavčania nestrácali gólový apetít. V 50. min si Bernáth vymenil loptu s Barčíkom a ten aj vďaka Kleščíkovmu teču dostal do trenčianskej bránky - 3:0. V 54. min sa blysli kombinačnou akciou Trenčania, no Gergelov pokus zlikvidoval Kamesch. V 64. min Poljovka dopomohol Trenčanom, jeho malú domov vystihol Lesák, ale jeho nepresná strela išla vedľa. Kopúnekovu strelu zo 67. min zastavila ľavá žrď. V 69. min gólový koncert štvrtým presným zásahom vyšperkoval Bernáth. Trenčania v druhom dejstve potvrdzovali, že nie náhodou spadli na dno tabuľky. V 76. min zvýšil na 5:0 razantnou delovkou z 25 metrov obranca Pončák a v 90. min Bernáth zavŕšil svojím druhým gólom na poltucet - 6:0.

Spartak Trnava - AS Trenčín 6:0 (2:0)

Góly: 69. a 90. Bernáth, 5. Doležaj, 21. Filipovič, 50. Barčík, 76. V. Pončák

Žlté karty: 65. Barčík - 20. Doubek, 59. Kasálek, 90. Lesák

Domáci: Kamesch - V. Pončák, Poljovka, Doležaj, Jakubička - Kopačka (84. T. Hanzel) - Filipovič (74. M. Guldan), Kopúnek, Barčík (89. Vido), M. Tomčák - Bernáth

Hostia: Volešák - Gálik (44. Minarčík), Cs. Horváth, Kasálek, Jakúbek - Godál, Kleščík, Lesák (90. Čögley), Jašurek (75. Šebek) - Gergel, Doubek

Rozhodovali: Valášek - Kubica, D. Hrčka

Divákov: 4462

Josef Mazura (tréner Trnavy): "S priebehom zápasu som veľmi spokojný. Chlapci predviedli výborný futbal. Musím povedať, že z vypracovaných šancí sme takmer všetky premenili a taký výsledok mimoriadne teší. Je to naše najvyššie tohtosezónne víťazstvo, za ktoré musím hráčom len srdečne poďakovať."

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Do tohto zápasu som bol ako-tak spokojný s tým, čo hráči predvádzali. Dnes to však bola veľká hanba. Vyzerali sme ako chlapci medzi mužmi. Ak by sme aj hrali s piatimi alebo šiestimi obrancami, veľa by sa toho nezmenilo. Už vyslovene čakáme na zimnú prestávku, potrebujeme mužstvo nutne doplniť."

foto: Spartak Trnava

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa